instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
skonhet

Därför ska du ha K Ceutic i din hudvårdsrutin under vintern

Av: Metro Mode

K Ceutic är en reparerande creme som funkar för alla hudtyper och hudtillstånd. Nedan berättar vi allt du behöver veta om kultprodukten som kan hjälpa din hy en bra bit på vägen under vinterns kalla månader!

Foto: Dermaceutic

Kylan är på ingång och huden tenderar – för de flesta av oss – att reagera på det. K Ceutic är kultprodukten som arbetar reparerande på huden, och har från början använts efter estetiska behandlingar. Idag är det en populär produkt vars användningsområde sträcker sig långt utanför just det behovet.

K Ceutic är en reparationscreme som tack vare sina ingredienser reparerar, lugnar, stärker, ger näring och skyddar din hud. Här finns antiinflammatoriska ingredienser, C-vitamin och E-vitamin som ger antioxidationsskydd och ingredienser som stimulerar kollagen- och elastinproduktionen.

Den passar perfekt för de med nedsatt barriärfunktion och skör hud. Cremen är också perfekt för att skydda mot kalla vindar! Spana in produkter som passar perfekt att kombinera cremen med nedan!

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår