Artikeln innehåller annonslänkar
Skönhet

CAIA har släppt ny brun utan sol-produkt – Instant tan!

Säkerligen är vi inte de enda som spetsar öronen när CAIA meddelar lansering av nya produkter. Sminkmärkets senaste nyhet är en brun utan sol-mousse som ger omedelbar färg – här är allt vi vet om produkten!

Foto: Caia Cosmetics

Om du redan är ett fan av CAIA:s brun utan sol-mousse Vacay Vibe så är sminkmärkets nya produkt Instant tan något för dig!

Ger omedelbart resultat

Den nya produkten – som släpps klockan 08.00 onsdagen den 25 oktober – beskrivs som en len och fluffig brun utan sol-mousse som ger omedelbar färg för en enklare applicering. Dessutom är den lätt att applicera, absorberas snabbt av huden och ger ett jämnt, solkysst resultat.

Foto: Caia Cosmetics

Som grädde på moset innehåller produkten aloe vera och kokosolja – ingredienser som är kända för sina lugnande och återfuktande egenskaper.

Fördelen med Instant tan är att den, som namnet antyder, ger resultat omedelbart. Detta innebär dock inte att den försvinner lika snabbt: enligt CAIA:s hemsida varar resultatet i tre till fyra dagar. Moussen kommer i nyanserna “light” och “deep” så att du kan välja vilken intensitet som passar dig.

Foto: Caia Cosmetics

Om du vill kan du dessutom välja ett kit som inte endast består av moussen utan även av vanten Self Tan Mitt som säkerställer en jämn applicering utan fläckar på händerna. Ytterligare ett kit innehåller den nya produkten Erase My Tan, en produkt som tar bort brun utan sol, rengör och förbereder huden för ny applicering av self tan.

Sugen på att testa? Här hittar du de nya produkterna!

No sun required - CAIA KÖP

No sun required - CAIA

Välj valfri nyans av Instant Tan tillsammans med Even Touch Self Tan Mitt för enkel applicering och ett jämnt resultat. Skaka flaskan och applicera ett lager mousse med Even Touch Mitt. Massera in produkten och låt den torka in innan du klär på dig. Låt verka i 8-12 timmar innan den sköljs av och du har en perfekt solkysst look!

Pris: 365 kronor.

(Rek pris: 420 kr)

KÖP

Nästa bild
Summer drops - CAIA KÖP

Summer drops - CAIA

Det har aldrig varit enklare att få en solkysst hy! Summer Drops ger huden en jämn och naturligt gyllene ton. Formulan är berikad med glycerin och hyaluronsyra som återställer och återfuktar huden. Applicera några droppar i din ansiktskräm eller applicera serumet direkt på huden för ett mer intensivt resultat.

Pris: 295 kronor.

KÖP

Nästa bild
Erase my tan - CAIA KÖP

Erase my tan - CAIA

Denna multi use-formula förvandlas till ett lyxigt skum som tar bort brun utan sol, rengör och förbereder huden. Erase My Tan har en unik formula som skonsamt rengör och lämnar huden silkeslen. Applicera på ojämna områden eller över hela kroppen för att förbereda huden för ett nytt lager brun utan sol.

Pris: 265 kronor.

KÖP

Nästa bild
Even peel mitt - CAIA KÖP

Even peel mitt - CAIA

Even Peel Mitt ger en skonsam men effektiv exfoliering av din hud. Handskens konstruktion hjälper till att avlägsna döda hudceller, öka blodcirkulationen och förbereder huden för nästa steg i din rutin. Använd exfolieringshandsken i duschen och massera huden med cirkulära rörelser. För extra exfoliering, använd en kroppsskrubb i kombination med Even Peel.

Pris: 125 kronor.

KÖP

Nästa bild
Perfect tan - CAIA KÖP

Perfect tan - CAIA

Välj valfri nyans av Self Tan Mousse tillsammans med That Sugar Glow.

Pris: 495 kronor.

(Rek pris: 590 kr)

KÖP

Nästa bild
AHA Honey - CAIA KÖP

AHA Honey - CAIA

En mekanisk skrubb innehållandes små partiklar för en skonsam exfoliering av ansiktet. AHA HONEY avlägsnar döda hudceller samtidigt som den mjukgör huden. En krämig formula berikad med näringsgivande och mjukgörande ingredienser.

Pris: 225 kronor.

KÖP

Nästa bild
Golden Secret - CAIA KÖP

Golden Secret - CAIA

En sheet mask full av vitaminer som hjälper till att ge vitalitet till trött hy. Vitamin C och niacinamide ljusar upp och ger huden en fin lyster. Formulan innehåller även gyllene pärlor som direkt ger huden ett magiskt glow.

Pris: 225 kronor.

KÖP

Nästa bild
My restart - CAIA KÖP

My restart - CAIA

De perfekta produkterna för att förbereda huden inför en ny applicering av brun utan sol. Erase My Tan tar bort brun utan sol, rengör och förbereder huden. Använd tillsammans med Even Peel som exfolierar huden och ökar blodcirkulationen. En kombination som gör att du enklare får ett jämnt resultat vid applicering av brun utan sol.

Pris: 345 kronor.

(Rek pris: 390 kr)

KÖP

Nästa bild
Even touch - CAIA KÖP

Even touch - CAIA

Med denna Self Tan Mitt får du enkelt en jämn applicering utan att få några fläckar på händerna. Applicera en liten mängd brun utan sol-mousse på mitten och massera in produkten med cirkulära rörelser för att uppnå ett jämnt resultat. Vi rekommenderar handtvätt efter varje användning för längre hållbarhet.

Pris: 95 kronor.

KÖP

Nästa bild
Instant tan light - CAIA KÖP

Instant tan light - CAIA

Len och fluffig brun utan sol-mousse som ger omedelbar färg för en enklare applicering. Instant Tan är lättapplicerad, absorberas snabbt och ger ett jämnt, solkysst resultat. Innehåller aloe vera och kokosolja som lugnar och återfuktar huden.

Skaka flaskan före användning och massera in i huden tills produkten är helt absorberad. Låt torka innan du klär på dig. Produkten kan färga tyger.

Pris: 325 kronor.

KÖP

Nästa bild
Vacay vibe light - CAIA KÖP

Vacay vibe light - CAIA

Len och fluffig brun utan sol-mousse som ger en jämn och naturligt solkysst hy. Vacay Vibe är lättapplicerad och innehåller aloe vera och kokosolja som lugnar samt återfuktar huden. Skaka flaskan och applicera ett jämnt lager mousse med vår Even Touch Mitt. Massera in produkten i huden och låt verka i 8-12 timmar innan den sköljs av.

Pris: 295 kronor.

KÖP

Nästa bild
That sugar glow - CAIA KÖP

That sugar glow - CAIA

En skonsam skrubb som jämnar ut, avlägsnar döda hudceller och lämnar huden len med en fin lyster. De naturliga partiklarna från socker och salt ger näring åt din hud. Skrubben innehåller skimmer med kakaosmör som ger lyster till huden även när produkten tvättats av.

Pris: 295 kronor.

KÖP

Nästa bild
Vacay Vibe kit - CAIA KÖP

Vacay Vibe kit - CAIA

Tre produkter som gör att din brun utan sol blir flawless varje gång! Börja med att skrubba din kropp med That Sugar Glow Body Scrub för att exfoliera huden och göra den jämn och mjuk inför din self tan. När kroppen är ren och torr, applicera valfri nyans av Vacay Vibe Self Tan Mousse med hjälp av Even Touch Self Tan Mitt. Massera in ett jämnt lager av produkten, låt torka innan du klär på dig. Tvätta av moussen efter 8-12 timmar och du har en härligt solkysst hud!

Pris: 615 kronor.

(Rek pris: 685 kr)

KÖP

Nästa bild
Instantly tanned - CAIA KÖP

Instantly tanned - CAIA

Allt du behöver för en perfekt brun utan sol-rutin! Välj valfri nyans av Instant Tan för en jämn bränna över hela kroppen. För ett extra jämnt resultat – använd Erase My Tan och Even Peel som förbereder huden för brun utan sol och avlägsnar eventuella fläckar och ojämnheter.

Pris: 595 kronor.

(Rek pris: 715 kr)

KÖP

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!