Artikeln innehåller annonslänkar
Skönhet

Klassisk, blommig eller sensuell? Här är 3 härliga vårdofter

Möt den efterlängtade våren med tre härliga vårdofter! Nedan har vi listat tre storfavoriter som gör sig extra bra till jeansjacka och solbrillor i vårsolen!

Foto: Narciso Rodriguez

I takt med att ljuset kommer tillbaka och den tjockaste jackan äntligen börjar röra sig ner mot förrådet är det hög tid att komplettera årstiden med den perfekta doften! Nedan listar vi tre underbart soliga och våriga favoriter som passar bäst med sneakers och ett solvarmt ansikte!

For Her EdT - Narciso Rodriguez KÖP

For Her EdT - Narciso Rodriguez

Det klassiska originalet!

Född ur det enkla, väsentliga och vägledd genom kvinnlighet och elegans. For Her linjen och dess signaturdoft for her eau de toilette är Narciso Rodriguez gåva till kvinnor och en hyllning till deras inre skönhet. Med ett hjärta av mysk ger denna parfym dig en ny dimension av en sensuell eau de toilette.

Pris: 459 kronor.

(Rek pris 610 kr)

KÖP

Nästa bild
For Her Fleur Musc EdP - Narciso Rodriguez KÖP

For Her Fleur Musc EdP - Narciso Rodriguez

En generös, rosa blombukett!

Nya For her Fleur musc är en unik blommig och sensuell doft som påminner om en generös bukett av fantastiska rosa blommor med oväntade doftvibrationer av rosépeppar.

Pris: 768 kronor.

KÖP

Nästa bild
For Her Musc Noir EdP - Narciso Rodriguez KÖP

For Her Musc Noir EdP - Narciso Rodriguez

Mörkare och mer sensuell!

Hyllning till den feminina sensualitetens mystiska natur. Här har mysk uppfunnits på nytt för att understryka den nya doftens beroendeframkallande natur samt för att måla upp ett fascinerande porträtt av en modern, gåtfull kvinnlighet.

Pris: 495 kronor.

(Rek pris 670 kr)

KÖP

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!