instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
skonhet

Kom i julstämning! Vinterns vackraste gåvoset

METRO MODE +
Av: Metro Mode

Julen närmar sig med stormsteg – en högtid som tillåter oss att känna efter, få tid till eftertanke och sprida kärlek till vår omgivning. Hos Rituals hittar du gåvorna som hjälper dig att visa din tacksamhet för dina nära och kära. Älskar du också adventskalendrar? Då har du dessutom chansen att vinna årets upplaga från Rituals!

Julen är det perfekta tillfället för att stanna upp, reflektera och glädjas åt det vi har omkring oss, oavsett om det gäller relationer till andra eller materiella saker. Det är också en tid då vi gärna vill visa vår kärlek till dem vi har omkring oss på ett eller annat sätt. Det är lätt att tänka att det krävs storslagna gester och handlingar för att sprida glädje och uppskattning omkring oss, medan det i själva verket är de små sakerna som räknas.

Att glädjas och uppskatta de små stunderna i livet ökar ditt välmående men det kan ibland vara svårt att ta sig tiden och uppmärksamma dessa ögonblick. En doft, en känsla på huden eller något vackert att vila ögonen på kan hjälpa dig att hitta den närvaro som skapar stundens välbehag. Ta några djupa andetag, fokusera på dina sinnen och njut av stunden även om det endast är under någon minut då du gör något så alldagligt som att tvätta dina händer.

Hos Rituals hittar du en rad vackra gåvoset, fyllda med behagliga dofter, sköna texturer och andra spännande produkter som är perfekta att ge bort till en vän, familjemedlem eller partner i julklapp. Låt den du älskar drömma sig bort och göra sin vardag lite mer härlig med hjälp av doftljus, fantastiska shower foams och det där lilla extra som passar just den personen – hos Rituals finns det verkligen något för alla!

Här nedanför har vi listat gåvorna som blir den perfekta presenten till någon du tycker om.

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår