Skönhet

Kopparfärgat hår är den stora hårtrenden just nu!

Kopparrött hår håller på att bli en av årets största hårtrender. Detta ska du tänka på om du själv vill prova på färgen som både Kendall Jenner och Gigi Hadid älskar.

Foto: Netflix/Instagram @gigihadid

Kendall Jenner är den senaste i raden av kändisar som har hoppat på en av årets hetaste hårtrender – kopparfärgat hår. Här är allt du behöver veta om den snygga färgen.

“Syns överallt just nu”

“Vi ser kopparfärgat hår överallt just nu – från Netflix-serien ‘The Queen’s Gambit’ till kändisar som Kendall Jenner”, säger frisören Zoe Irwin till brittiska Metro.

“Färgmässigt fungerar kopparfärgat hår otroligt bra med en mängd olika toner, från grönt till jade och salvia.”

Irwin menar att vi har blivit mer kreativa med hårfärger under senare tid: “Folk har blivit mycket mer lekfulla med sin hårfärg sedan pandemin. Vi lär oss att leka med färger och att använda dem för att uttrycka vår personlighet.”

Hudtonen avgör vilken nyans som passar dig

Vad ska man då tänka på om man vill prova på den nya trenden? Irwin betonar vikten av att välja den nyans som passar ens hudton bäst:

“Precis som när det handlar om att hitta det perfekta röda läppstiftet så handlar att hitta rätt kopparton om vilket hudton du har. Det kan vara en mjuk kastanjebrun färg med gula undertoner, eller en djupare röd bas. Det finns så många nyanser av koppar, det är verkligen en mångsidig färg.”

“Om vi tittar på de kändisar som har färgat håret kopparfärgat skiljer sig nyanserna åt lite grann, men de passar alla hudtonen perfekt”, konstaterar Irwin.

Källa: Metro

Foto: Instagram @gigihadid

Nästa bild

Foto: Instagram @gigihadid

Nästa bild

Foto: Netflix

Nästa bild

Foto: Instagram @ciara

Nästa bild

Foto: Instagram @madssune

Nästa bild

Foto: Instagram @justineskye

Nästa bild

Foto: Instagram @ciara

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!