Skönhet

Browlift – Metro Mode har testat! Allt du måste veta om trenden

Browlift är en av de hetaste behandlingarna just nu och Metro Mode testade att göra ett browlift – se resultatet här. 

Foto: Instagram @_jessicaskye/Vilma Metro Mode

Under den senaste tiden har vi sett en ny skönhetstrend dyka upp och som verkligen har tagit beautyvärlden med storm. Metro Mode har nu testat att göra ett browlift och vi är helt kära i resultatet. Behandlingen passar för alla som vill ha naturligt snygga bryn men inte vill eller vågar göra en permanent förändring.

Vad är ett browlift?

Eyebrow lamination, som ett browlift också kallas, ger brynen ett upplyft och illusionen av tätare & fylligare bryn.
Då ingår en keratinbehandling precis som vid ett lashlift, som stärker brynen och tillför vitaminer, mineraler och proteiner. I behandlingen färgas och formas även brynen.

Efter behandlingen ser ögonbrynen fylligare ut och mer i ordning, de håller sig på plats och hjälper till att rama in ansiktet och riktar fokus mot ögonen. Resultatet varar upp till 8 veckor beroende på hårets individuella växtfas.

Hur går det till?

Först rengör man ögonbrynen och avlägsnar makeup och smuts. Sedan fixeras brynen i önskad riktning, därefter laminerar man brynen, färgar & noppar och avslutar med en keratinbehandling.

Eftervård:

Efter behandlingen ska du undvika rengöringsprodukter med olja eller att få vatten på dina bryn under 48 timmar. Du ska även försöka undvika att sova på dem och att träna under 48 timmar för bäst resultat. Borsta dagligen igenom brynen och applicera gärna keratinserum.

Vilmas ögonbryn innan behandlingen:

Vilmas ögonbryn innan behandlingen:

Jag har alltid tänkt att jag inte kan skapa stora buskiga bryn då mina “naturliga” inte är så stora.

Nästa bild
Vilmas ögonbryn efter behandlingen:

Vilmas ögonbryn efter behandlingen:

Jag är verkligen positivt överraskad över resultatet. Mina bryn går nu enkelt att forma och borsta i den riktning jag vill ha dem. Det känns även som att de har “lyft” hela mitt ögonparti. Jag säger bara wow! Vill du också testa? Missa då inte att använda våran rabattkod som du hittar nedanför.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!