Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Skönhet

Non-touring är sommarens hetaste sminktrend

Det började med contouring, sen kom strobing och här kommer nästa trend, non-touring. Som namnet nästan avslöjar handlar det om en enklare sminkning som inte kräver särskilt mycket men ger dig en naturlig och fräsch look. Perfekt för sommaren!

Foto: @jodielapetitefrenchie

 

Non-touring kräver varken mycket produkter eller någon svår koreografi över hur du ska sminka dig. Genom tre enkla steg kan du få till en naturlig och fräsch look.

Steg 1. Börja med använda en primer som passar din hudton. Om du har oljig hud ska du undvika att använda en som är matt och istället satsa på en som skimrar.

Steg 2. Nästa steg är att använda en färgad ansiktskräm eller en BB cream istället för foundation. Om du har problemhy kan du använda concealer för att täcka blemmor och liknande.

Steg 3. Sista steget är att använda highlighter som är väldigt trendigt just nu. Det finns många olika highlighters och det gäller att hitta den som passar din hudton.

Om du har ljus hy ska du välja en highlighter med ljusrosa toner så att din hud inte blir orange. Om du har en varmare hudton ska du istället välja en mörkare highlighter. Lägg highlighter på de områdena i ditt ansikte där naturligt ljus vanligtvis träffar. Exempelvis ovanför käkbenet, under ögonbrynen och längs med näsbenet.

Läs även:
Metro Mode testar concealer – här är 8 vinnare.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!