Artikeln innehåller annonslänkar
Skönhet

Orgasm – världens mest sålda rouge

Med en perfekt mix av varma och kalla nyanser ger den ikoniska färgen omedelbart ett nytt liv till din hud. Nedan berättar vi allt du behöver veta om världens mest sålda rouge, NARS Blush Orgasm.

Foto: Nars

En slags rosa-persikofärgad blandning som kombinerar både varma och kalla toner, så kan man beskriva det bästsäljande rouget från Nars. Med en otrolig kvalité fungerar den dessutom både under sommarhalvåret och vinterhalvåret. Rouget är silkesaktigt, med ett fint puderpigment med matta och skimrande nyanser.

NARS Blush Orgasm har vunnit skönhetspriser runt om i världen och vi vet att även kändisar som Kim Kardashian och Meghan Markle använder den. Du kan med fördel applicera rouget med Nars #20 Blush Brush. Placera rouget där kinden är som fylligast och upp, bakåt mot kindbenet. Vill du skapa illusionen av ett lyft kan du applicera det högre upp.

Läs även:

Sättet du applicerar rouge ändrar hela ansiktet – se TikTok trenden här.

Källa: Lyko

Rouge Orgasm - Nars KÖP

Rouge Orgasm - Nars

Lätt att bygga, lätt att blända och absolut et must i alla sminkväskor! Blushen är en storsäljare och en ikonprodukt, den smälter lätt in i huden och ger en naturlig och fräsch färg på kinderna med en satinfinish. Nars Blush är ett kompakt pulverblush med superfina pulverpigment som gör rougen enkel att applicera och bygga, ett svep räcker för en naturlig finish, två till tre svep för att bygga intensitet – du bestämmer. Detta är den ultimata kompakta rougen!

Pris: 410 kronor.

KÖP

Nästa bild
Blooming Blush Brush - bareMinerals KÖP

Blooming Blush Brush - bareMinerals

En mjuk snedklippt borste av syntetiska strån. Perfekt för en snygg och lätt applicering av rouge, bronzer och highligter och contouring. Borstens vinklade form markerar kindbenen, den välvda toppen mjukar upp kanter och den utsvängda sidan sveper färg över större områden.

Pris: 360 kronor.

KÖP

Nästa bild
Rouge Brush - Lyko KÖP

Rouge Brush - Lyko

Applicera ditt rouge som ett proffs med Lyko Rouge Brush! Den här rougeborsten är gjord av mjukt syntetiskt hår som ger en jämn och vacker finish. Använd med pressade eller lösa rouge.

Pris: 119 kronor.

KÖP

Nästa bild
Liquid Blush Orgasm - Nars KÖP

Liquid Blush Orgasm - Nars

Smälter in i huden och ger en varaktig glow! En pump ger dig rätt mängd blush för att få ett naturligt och “felfritt” resultat. Det är lätt att blända och lätt att bygga och känns extremt lätt på huden. Formelen innehåller Monoi och Tamanu oljor för extra fukt och vård.

Pris: 385 kronor.

KÖP

Nästa bild
Air Matte Blush Orgasm - Nars KÖP

Air Matte Blush Orgasm - Nars

Perfekt mjuk och matt dus blush med ett spännande färgval. Air Matte Blush har en krämig mousseformel som går från en mousse till ett puder när den kommer i kontakt med din hy, resultatet är viktlösa rosor i kinderna.

Pris: 385 kronor.

Finns även hos Lookfantastic!

KÖP

Nästa bild
Quad Eyeshadow Orgasm - Nars KÖP

Quad Eyeshadow Orgasm - Nars

En ögonskugga palett med fyra långvariga, kraftfulla nyanser i matt, satin och glittrande finish.

Pris: 550 kronor.

KÖP

Nästa bild
Afterglow Lip Balm Orgasm - Nars KÖP

Afterglow Lip Balm Orgasm - Nars

Återfuktande läppbalsam med inslag av färg.

Pris: 340 kronor.

Finns även hos Lookfantastic!

KÖP

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!