Artikeln innehåller annonslänkar
Skönhet

Parfymerna som gör störst intryck på andra

Det finns parfymer, och så finns det parfymer. Vilka dofter som passar är olika från person till person och handlar mycket om vår kroppskemi. Vissa dofter gör dock ett större intryck än andra.

Foto: TikTok @hebesy

Visste du att samma parfym kan lukta helt olika på olika personer? Detta utöver att alla har olika doftpreferenser. Vissa gillar tyngre parfymer och andra vill ha lättare eller mer blommiga dofter. I ett viralt klipp på TikTok avslöjade dock en parfymexpert vilka av hennes parfymer som har visat sig väcka mest uppmärksamhet.

Tre parfymer i toppen

The Sun har skrivit om klippet som setts omkring fyra miljoner gånger och enligt videon är det framförallt tre dofter som väcker uppmärksamhet hos killar, enligt användaren som kallar sig “hebesy.”

De tre parfymerna har en gemensam nämnare, nämligen att de har en relativt söt doft. Det är “Black opium” från Yves Saint Laurent, “Good girl” från Carolina Herrera och Ariana Grandes “Sweet like candy.” Framförallt Ariana Grandes parfym har även enligt många i kommentarsfältet väckt mycket uppmärksamhet.

@hebesy

Why do guys love the sweet perfumes? 😜##perfumetiktok ##perfume ##sweetperfume ##blackopium ##ysl ##goodgirl ##arianagrande ##sweetlikecandy ##fragrance

♬ use this sound if your gay – 🗿

Källa: The Sun

Black Opium - Yves Saint Laurent KÖP

Black Opium - Yves Saint Laurent

En fascinerande och förföriskt berusande doft med öppningsnoter av adrenalinrikt kaffe och den söta sensualiteten hos vanilj lutar sig mot mjukheten hos vita blomster för en modern, ung och livfull fängslande doft. Få din egen dos av denna bestseller doft.

Pris: 932 kronor.

Finns även hos Åhléns här!

KÖP

Nästa bild
Good Girl - Carolina Herrera KÖP

Good Girl - Carolina Herrera

Sensuell och stämningsfull doft, med en dualitet för den moderna kvinnan. Good girl är ultrafeminin, sofistikerad och sensuell men samtidigt mäktig och självständig.

Pris: 520 kronor.

Finns även hos Åhléns här!

KÖP

Nästa bild
Sweet Like Candy - Ariana Grande KÖP

Sweet Like Candy - Ariana Grande

Pris: 440 kronor.

KÖP

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!