instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
skonhet

Penny Parnevik avslöjar sina skönhetsfavoriter

Av: Metro Mode

Vem skulle inte vilja tjuvkika i Penny Parneviks badrumsskåp? Vi tar en närmare titt på hennes skönhetsfavoriter, som hon avslöjar när hon gästar Emelie Johanssons YouTube-serie I badrumsskåpet!

Foto: YouTube

Med över 100 tusen följare på Instagram kan man lugnt konstatera att frisören Emilie Johansson har blivit en influencer i sin egen rätt. I hennes YouTube-serie I badrumsskåpet gör Johansson det som många av oss säkerligen önskar att vi kunde göra – nämligen kika in i kändisars badrumsskåp!

Använder budgetfavorit för en “slicked look”

En av de kändisar som har bjudit in Johansson i sitt hem är Penny Parnevik. När hon gästade YouTube-serien i slutet av december delade hon med sig av sina skönhetsfavoriter, från primers till parfym.

I videon börjar Parnevik i badet, där hon bland annat rekommenderar Maria Åkerbergs badolja:

“[Jag] älskar att bada badkar”, säger hon och håller upp badoljan. “Så bra!”

En annan favorit är Head and Hair Heal från Maria Nila – “en svensk klassiker”, konstaterar Penny.

Gällande hårstyling delar Parnevik med sig av hur hon enkelt får till en trendig “slicked look” med hjälp av en klassisk budgetprodukt: hon applicerar Mousse 2day Volume Extra Strong från Wellaflex i vått hår, sätter håret på plats med ett hårspänne och avslutar med lite hårspray.

Väljer bort ansiktskräm

En av de produkter som Penny rekommenderar i kategorin hudvård är Glowscreen – Sunscreen SPF 30 PA+++ with Hyaluronic Acid + Niacinamide från Supergoop.

“Man måste ha solkräm på sig hela tiden”, säger hon efter att ha berättat om systern Philippa Parneviks skärrande erfarenhet av hudcancer.

Penny är också ett fan av Lush, och gillar deras läppskrubb och badbomber. Hon älskar ansiktsoljor – men chockar Johansson genom att erkänna att hon inte använder varken dag- eller nattkräm:

“Jag har testat. Jag tycker att det är så tjockt.”

“Man ska kunna göra en hel sminkrutin med fingrarna”

Gällande settingspray berättar Penny att hon gärna använder Caias That Extra Hydration, som hon anser verkligen lever upp till hypen. För en snygg bas blandar hon Peter Thomas Roth primer 24k Gold med foundation – gärna Fenty Beautys Eaze Drop Blurring Skin Tint.

För övrigt gillar hon att applicera makeup med fingrarna istället för borstar:

“Jag tycker att man ska kunna göra en hel sminkrutin med fingrarna”, säger hon.

För att täcka över problemområden använder hon RMS Beautys concealer “un” cover-up. Därefter applicerar hon lite bronzer, närmare bestämt Caias Gold Coast – såvida hon inte bestämmer sig för att använda endast rouge. Då brukar hon satsa på Milk Makeups Lip + Cheek – Mini Stick som kan användas på både läppar, kinder och ögon.

Penny berättar att hon gärna färgar ögonbryn och fransar eftersom det är praktiskt under dagar då hon inte har tid att sminka sig på morgonen. När hon använder mascara blir det dock helst Fenty Beautys Hella Thicc Volumizing Mascara Cuz I’m Black, efter att hon böjt ögonfransarna med Shiseidos Eyelash Curler.

Spana in Penny Parneviks skönhetsfavoriter nedan!

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår