Artikeln innehåller annonslänkar
Skönhet

Vinterns bästa skönhetsprodukter

Vi älskar att testa nya skönhetsprodukter men det finns också några säkra kort som vi alltid återkommer till. Här nedanför hittar du vinterns bästa köp att använda hela vintern lång.

Foto: @sophia_geiss 

Om du också har som hobby att testa nya skönhetslooks så finns det några produkter som du bara inte får missa. Vi har samlat några som du kommer att älska i vinter.

Eye Polish - Rms Beauty KÖP

Eye Polish - Rms Beauty

Det finns numera mängder av ekologisk makeup som håller proffsklass. Dessa krämögonskuggor livar upp alla looks i vinter.

Pris: 247 kronor (nedsatt från 329 kr).

KÖP

Nästa bild
Forever Foundation - Dior KÖP

Forever Foundation - Dior

Denna foundation är lika fin vid alla tillfällen. Den matta finishen, även när man har adderat lyster – är helt felfri. Dessutom jämnar den ut hudtonen och mattar ned små ojämnheter och fina linjer.

Pris: 525 kronor.

KÖP

Nästa bild
Face Sculptor - IsaDora KÖP

Face Sculptor - IsaDora

En superbra trio-produkt med tydlig beskrivning om hur man använder den. Tre i en – highlighter, bronzer/shading och rouge – som tillsammans eller var för sig ger ett grymt resultat. Dessutom ger den mer plats i sminkväskan!

Pris: 199 kronor.

KÖP

Nästa bild
Primer - Nanoblur KÖP

Primer - Nanoblur

Den här primern ska med nanopartiklar jämna ut huden – och det gör den. Produkten, som ursprungligen togs fram för att hjälpa kändisar att se bättre ut i HD-TV, gör underverk. Den ger en otroligt slät matt yta, slätar ut tunna linjer och suddar bort porer. Ett måste i sminkväskan!

Pris: 204 kronor.

KÖP

Nästa bild
Touche Veloutee Concealer - By Terry KÖP

Touche Veloutee Concealer - By Terry

Denna concealer är en riktig favorit –inte minst för att den är så lätt att applicera med sitt penselskaft. Färgen och konsistensen är dessutom helt perfekt – den täcker och sitter på plats hela dagen utan att skapa skidspår under ögonen.

Pris: 329 kronor.

KÖP

Nästa bild
Thirstymud Hydrating Treatment - Glamglow KÖP

Thirstymud Hydrating Treatment - Glamglow

Favoriten bland ansiktsmasker just nu innehåller en blandning av hyaluronsyra, linolsyra och en lera som bildar fukt i huden, helt underbart!

Pris: 195 kronor.

KÖP

Nästa bild
Skin Perfecting Peel Pads - Elizabeth Arden PRO KÖP

Skin Perfecting Peel Pads - Elizabeth Arden PRO

Dessa exfolierande pads löser upp döda hudceller och håller problemhy i schack. Efter en sen kväll känns det som rena befrielsen för huden att avsluta ansiktstvätten med en pad och sedan rikligt med fuktkräm.

Pris: 540 kronor.

KÖP

Nästa bild
Eye & Brow Maestro Copal - Giorgio Armani KÖP

Eye & Brow Maestro Copal - Giorgio Armani

Eye & Brow från Giorgio Armani är en intressant produkt, den formar och fyller nämligen i brynen samtidigt som den gör sig fint på ögonlocket. Vid det här laget har du förstått att vi älskar multiprodukter!

Pris: 310 kronor.

KÖP

Nästa bild
Forever Skin Correct - Dior KÖP

Forever Skin Correct - Dior

Mörka ringar? Ett minne blott. Efter två penseldrag med Diors nya concealer är uteblivna timmars sömn som bortstädade. Dessutom hjälper den dig gladeligen med att skulptera fram allt från höga kindben till större läppar.

Pris: 370 kronor.

KÖP

Nästa bild
Contour Kit Light to Medium - Anastasia Beverly Hills KÖP

Contour Kit Light to Medium - Anastasia Beverly Hills

Med Anastasia Beverly gils contouring-palett kan du enkelt definiera och skulptera dina ansiktsdrag. De sex olika nyanserna gör det lätt att definiera och highlighta kindben, ögon, näsa och käke för att framhäva de bästa ansiktsdragen.

Pris: 545 kronor.

KÖP

Nästa bild
Si EdP - Giorgio Armani KÖP

Si EdP - Giorgio Armani

Med den här doften signerad Giorgio Armani kommer du att bli överöst i smicker och beröm. Vi kan inte annat än att säga ”ja” till vinterns hetaste doft med ingredienser som svartvinbärsnektarackord, modernt chypre-ackord och myskartat ljust träackord.

Pris: från 645 kronor.

KÖP

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!