METRO MODE +

Räkna ned till jul med Rituals adventskalendrar

Adventstiden är en stämningsfull tid då du bör lägga lite extra vikt vid att ta hand om dig själv. Med en adventskalender från Rituals får du en daglig dos lyx och njut som gör det till en fröjd att räkna ner till julafton!

Foto: Rituals

I år är Rituals adventskalendrar fyllda av lyxiga presenter till dig eller någon du tycker om. Räkna ner till julledigheten, tryck på paus en stund varje dag och njut av de magiska ögonblick som ryms bakom varje lucka.

Foto: Rituals

Adventskalendrarna är skapta för att ge dig en ny överraskning varje morgon som påminner dig om att prioritera och uppskatta lugna ögonblick i vardagen.

Foto: Rituals

I år släpper Rituals tre otroliga adventskalendrar där var och en innehåller 24 lyxiga presenter som glädjer dig under hela december. 2D kalendern avslöjar en överraskning bakom varje lucka och 3D och premiumkalendrarna bidrar med gnistrande ljus och Rituals bästsäljare. Gör något extra av den kalla decembermånaden och unna dig själv eller någon du tycker om lite extra guldkant och vardagslyx!

2D Adventskalender

2D Adventskalender

I Rituals adventskalender i 2D väntar 24 magiska gåvor för kropp och hem som alla skapar meningsfulla stunder i vardagen. Bland annat gömmer sig fyra doftljus bakom luckorna, en för varje söndag, att fira advent med. Adventskalendern illustrerar en vacker julgran i midnattsblå färg och blir till en ljuvlig dekoration i hemmet runt jul. Kalendern är tillverkad i återvunnen PET.

Pris: 775 kronor, Köp Här!

(Värde: 1445 kr)

Nästa bild
3D Adventskalender

3D Adventskalender

Den stilfulla adventskalendern i 3D föreställer en vintrig julgran där du på de tindrande grenarna hänger upp 24 underbara paket med gåvor för kropp och hem. En ljusslinga att klä julgranen i följer också med för extra julstämning i hemmet. Öppna ett paket varje dag under nedräkningen till jul och upptäck hur produkterna från Rituals bidrar med lugn och harmoni för kropp och själ. Gåvorna innehåller bland annat fyra stycken adventsljus och några produkter i full size storlek som räcker långt efter jul.

Pris: 1 095 kronor, Köp Här!

(Värde: 1775 kr)

Nästa bild
Premium Adventskalender

Premium Adventskalender

I år erbjuder Rituals även en tredje modell på adventskalender för den som önskar sig extra lyx under nedräkningen till jul. Denna Premium Adventskalender innehåller 24 exklusiva gåvor som hjälper dig att uppskatta de meningsfulla stunderna i vardagen. Förutom att det på de tindrande grenarna på denna vackra gran hänger gåvor, ligger den även inslagna paket under granen, bland annat flera produkter i full size storlek. Även denna gran kommer i en 3D-modell i vacker guldig färg för att skapa en underbar julstämning i hemmet.

Pris: 1 665 kronor, Köp Här!

(Värde: 2775 kr)

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!