instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
skonhet

Räkna ned till jul med Rituals adventskalendrar

METRO MODE +
Av: Metro Mode

Adventstiden är en stämningsfull tid då du bör lägga lite extra vikt vid att ta hand om dig själv. Med en adventskalender från Rituals får du en daglig dos lyx och njut som gör det till en fröjd att räkna ner till julafton!

Foto: Rituals

I år är Rituals adventskalendrar fyllda av lyxiga presenter till dig eller någon du tycker om. Räkna ner till julledigheten, tryck på paus en stund varje dag och njut av de magiska ögonblick som ryms bakom varje lucka.

Foto: Rituals

Adventskalendrarna är skapta för att ge dig en ny överraskning varje morgon som påminner dig om att prioritera och uppskatta lugna ögonblick i vardagen.

Foto: Rituals

I år släpper Rituals tre otroliga adventskalendrar där var och en innehåller 24 lyxiga presenter som glädjer dig under hela december. 2D kalendern avslöjar en överraskning bakom varje lucka och 3D och premiumkalendrarna bidrar med gnistrande ljus och Rituals bästsäljare. Gör något extra av den kalla decembermånaden och unna dig själv eller någon du tycker om lite extra guldkant och vardagslyx!

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår