instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
skonhet

Så bevarar du din hårfärg i sommar – produkterna som räddar

Av: Metro Mode

Sommaren kan minst sagt vara en utmaning för håret. Salta bad och sol sliter mer än man kan tro på sköra hårstrån. Nedan berättar vi hur du går tillväga för att bevara din hårfärg i sommar!

Foto: Unsplash

Många upplever att håret mattas av och förlorar sin färg efter en stund. På sommaren snabbas den processen ofta på då salta bad och sol sliter på både håret och hårfärgen. Men med hjälp av Dualsenses Color Revive kan du med hjälp av schampo och balsam bevara den nyfärgade känslan betydligt längre! Välj mellan olika nyanser som hjälper allt från gula toner i blont hår, att bevara varma koppartoner eller kyla ner brun hårfärg.

Missfärgat hår under sommaren

Om håret missfärgas av kopparmetaller i gamla rör kan L’Oréal Professionels Metal Dx Schampoo och Metal Dx Mask hjälpa till att bevara håret friskt och samtidigt behålla sin nyans. De gula tonerna som gärna dyker upp i blont hår under sommarhalvåret kan du råda bot på med hjälp av Silver Lining, en serie från By Bangerhead med violetta pigment som neutraliserar gula och orangea toner.

Spana in produkterna nedan!

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår