instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
skonhet

Så ger du håret en fräsch vårton – utan permanent färg

METRO MODE +
Av: Metro Mode

Foto: My Haircare.

Krämiga pasteller, varmt guld eller iskalla silvertoner? Till våren ger vi mer än gärna håret ett välbehövligt lyft. I samarbete med My Haircare har vi listat produkterna som ger dig en ny hårlook – utan permanent färg.

I vår hakar vi på hårtrenden med förhöjda blonda nyanser och milda pasteller som ger nytt liv åt glanslöst vinterhår. My Haircares Infuse My. Colour-kollektion är det ultimata sättet att bevara och förstärka färgat eller blonderat hår och ger dig dessutom möjligheten att förändra din look utan att färga håret. Schampot förhöjer hårets färg medan du tvättar det och finns i flera olika nyanser och färger. Varför inte testa en coboltblå nyans på ditt blonderade hår eller att bara låta underhåret få en blekrosa ton?

Produkterna är 100 procent veganska, fria från sulfater, parabener och silikoner och givetvis helt cruelty free – det vill säga inte testade på djur. Vilken blir din favorit?

I samarbete med My Haircare.

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår