instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
skonhet

Så vårdar du och framhäver ditt självlockiga hår

Av: Metro Mode

Nyckeln till att vårda lockigt hår ligger i rätt produkter. Ett självlockigt hår har en tendens att bli torrt och frissigt och för att undvika detta behöver håret återfuktas på djupet i kombination med rätt stylingprodukter. Spana in våra favoriter nedan!

Foto: Instagram @manesbymell

Naturligt vågigt och lockigt hår kräver lite extra omsorg för att stråla och hålla sig i toppform. Om du vill framhäva och vårda dina lockar bör du satsa på schampo och balsam som är speciellt framtagna i detta syfte. Försök att begränsa hårtvättarna till ett par gånger i veckan, och satsa på en fuktgivande inpackning vid varannan eller varje tvätt. Låt masken verka i ca 10 minuter efter schamponering i handdukstorrt hår och avsluta sedan med balsam.

Ett leave-in balsam är ett måste som en del av stylingen för att motverka friss, och aliceras innan du borstar igenom det blöta håret. Borsta antingen uppåt från skalpen eller rakt utåt för att det inte ska falla för tungt neråt. Avsluta sedan med en gel innan du fönar håret. Avsluta med en glansgivande olja.

Nedan har vi listat de bästa produkterna för lockigt hår!

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår