instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
skonhet

Skapa lika snygg sminkning som Sara Biderman – 19 produkter som fixar looken

Av: Metro Mode

Stjärnstylisten och vackra Sara Biderman är alltid lika snyggt sminkad – både till vardags och fest. Vi listar de 19 bästa skönhetskapen att klicka hem för att få till samma felfria resultat på sminkning som Sara Biderman!

Foto: Sara Biderman

Jämn bas, sotade ögon och ljusa läppar – exakt så vill vi se ut vid festligare tillfällen. Sara Biderman matchar en svart ögonsotning med ett läppstift i beige och perfekt ifyllda bryn. För att få till ett likadant resultat är det viktigt att grunda basen med en återfuktande och lystrig primer som ser till att sminkningen håller sig på plats under hela kvällen. Rama in ögat med en svart kajalpenna som du applicerar i vattenlinjen och maxa ögonsminkningen med ett par lösögonfransar. Fyll i brynen med en pomade som ger ett fylligare intryck och avsluta med bryngel för att öka hållbarheten.

Sov gärna med en “askungemask” natten innan det vaknas fest för att ge huden återfuktning och en åtstramande effekt. På så sätt kommer ditt smink att sitta så mycket bättre och resultatet kommer att bli fräschare. Lyxa till det med en ögonmask för att ge huden runt ögonen fukt – på så sätt kommer du ha en mjuk och jämn bas när du ska applicera din concealer.

Läs också: Så här lyckas du med brännan utan solarium – denna brun utan sol-guide är allt du behöver!

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår