instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
skonhet

Skapa strålande lyster inifrån med Dr Ceuracle Royal Vita Propolis

Av: Metro Mode

Som ett av de mest uppmärksammade märkena inom K-beauty är det inte minst serien Royal Vita Propolis som har tagit kunderna med storm. Serien passar perfekt för dig som önskar maximalt med lyster och är framtagen för att passa alla hudtyper.

Foto: Dr Ceuracle

Dr Ceuracle är ett märke som är känt för att alltid skapa sina produkter utifrån den senaste forskningen, med noga balans mellan naturliga ingredienser och dermatologisk kunskap. I serien Royal Vita Propolis kan du få maximalt med fukt och lyster från sheetmasken Royal Vita Propolis Mask, och i Royal Vita Propolis 33 Ampoule kan deras ikoniska serum tillföra huden naturligt kollagen som bygger upp huden och ger spänst.

Deras ögonkräm består av C-vitamin och kollagen som samverkar för att reducera ålderstecken och ansiktskrämen har både utjämnande och föryngrande egenskaper. Den sjunker snabbt in i huden utan att kladda och lämnar huden perfekt återfuktad!

Spana in produkterna nedan!

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår