instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
skonhet

Skönhetsexpertens bästa tips till en makeup-fri sommar!

Av: Metro Mode

Vill du slippa bära en massa tung makeup i sommar men vill ändå se fräsch och pigg ut? Nu delar Metro Modes tidigare bloggare Susanne Barnekow med sig om sina bästa skönhetstips för hur vi kan känna oss fräscha och snygga i sommar – utan makeup! 

Foto: Instagram @susannebarnekow

Nu när sommaren är här är det skönt att slippa bära tung makeup och istället låta ansiktet andas fritt. Metro Modes tidigare skönhetsbloggare Susanne Barnekow delar med sig om sina bästa tips och knep för att se snygg ut i sommar, utan att behöva bära en massa makeup.

För att spara tid och för att få en naturligt härlig sommarlook rekommenderar Susanne att man färgar både bryn och fransar. På så sätt slipper man använda mascara och ögonbrynspenna. Ett annat knep är att boosta härväxten på brynen och fransarna genom att använda ett serum. Håret blir både mörkare, tjockare och längre och Susanne själv tycker att det fungerar fantastiskt bra. Hon skriver dock att det är viktigt att komma ihåg att effekten uppkommer först efter någon månad och att man därför bör börja använda serumet någon månad innan man vill få resultat.

Om man nu vill bära makeup menar Susanne att det är bäst att använda sig av lätta produkter. Läppbalsam med solskydd, naturliga mineralfoundations och skimrande bronzer är bara några bland många produkter hon starkt rekommenderar och som alla ger en härlig sommarlook. Du hittar alla hennes favoriter nedan.

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår