Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Skönhet

Susanne Barnekows bästa skönhetsknep för en perfekt och felfri sminkning

Metro Modes skönhetsbloggare Susanne Barnekow delar med sig av smarta och enkla knep som gör din sminkrutin lite enklare och gör att resultatet blir lite bättre. 

susanne-barnekow-skonhetstips-puffFoto: Susanne Barnekow/Unsplash

Susanne brukar dela med sig av skönhetstips på sin blogg och nu har hon samlat sina sex bästa knep. Bara att kopiera och ta in i ditt liv, det kommer vi göra.

1. Gör läpparna fylliga

Ljusare färger gör att läpparna ser större ut, men det finns ett knep som gör att de ser extra fylliga ut. Lägg en highlighter eller en ljus concealer i mitten av läppen, se till att den smälter ihop med läppfärgen bara.

2. Få bort röda ögon

Det finns två knep om du vill få bort röda och trötta ögon. Det första är att använda Clear Eyes eller ha en gräddvit kajal i ögats vattenlinje. Viktigt dock att färgen är gräddvit, är den helvit kan det få motsatt effekt.

3. Få kontroll på babyhåret

Det jobbiga små babyhåren kan vara omöjligt att få kontroll över när du sätter upp håret. Ta en sminkborste och spraya hårspray på den, dra den sen över småhåren och de är väck.

Läs alla hennes tips här.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!