Artikeln innehåller annonslänkar
Skönhet

Ta hand om din hårbotten – 3 steg till en friskare skalp!

En frisk hårbotten gör både håret och dig gladare! Genom att ge din skalp lite extra kärlek och omtanke kan du råda bot på allt från mjäll till irritation och håravfall. Nedan listar vi tre steg som kan göra stor skillnad!

Foto: Sisley

Så får du en friskare hårbotten

  • Återställ hårbotten

    För att hårbotten ska kunna absorbera närande och återfuktande produkter på bästa sätt bör du börja med att återställa din hårbotten. Använd Pre-Shampoo Purifying Mask från Sisley för att bli av med orenheter och föroreningar i din hårbotten.
  • Schampo och balsam

    Tvätta sedan håret med lugnande och hårväxtstimulerande produkter. Maria Nilas serie Heal är antiinflammatorisk och tar väl hand om din känsliga hårbotten. Komplettera med en härlig hårinpackning från samma serie för att boosta håret och hårbotten lite extra.
  • Avsluta med serum

    Avsluta sedan med ett härligt och återfuktande serum för att ge hårbotten det lilla extra. Ouais Scalp Serum appliceras längs hårlinjen och din naturliga bena, det balanserar och återfuktar med hyaluronsyra och adaptogener.

Pre-Shampoo Purifying Mask - Sisley KÖP

Pre-Shampoo Purifying Mask - Sisley

Ger håret en verklig ”återställning” genom att absorbera och eliminera föroreningar och orenheter från hårbotten och håret. Lindrar eventuella obehagskänslor. Frisk

Pris: 774 kronor.

(Rek pris: 870 kr)

KÖP

Nästa bild
Head & Hair Heal Shampoo - Maria Nila KÖP

Head & Hair Heal Shampoo - Maria Nila

Ett lugnande, antiinflammatoriskt och hårväxtstimulerande schampo. Piroctone Olamine och naturligt Aloe Vera-extrakt behandlar och förebygger mjäll och hårbottenproblem. Vitamin E, Apigenin och aminosyror stimulerar hårsäckarna vilket ger ökad hårproduktion.

Pris: 299 kronor.

KÖP

Nästa bild
Head & Hair Heal Conditioner - Maria Nila KÖP

Head & Hair Heal Conditioner - Maria Nila

Ett antiinflammatoriskt och hårväxtstimulerande balsam. Piroctone Olamine och naturligt Aloe Vera-extrakt behandlar och förebygger mjäll och hårbottensproblem. Vitamin E, Apigenin och aminosyror stimulerar hårsäckarna vilket ger ökad hårproduktion. Oleanolic Acid motverkar håravfall.

Pris: 299 kronor.

KÖP

Nästa bild
Scalp Serum - Ouai KÖP

Scalp Serum - Ouai

Friskt hår börjar i hårbotten!

Detta hudvårdsinspirerade serum hjälper till att balansera och återfukta din hårbotten för att skapa en idealisk miljö där håret kan frodas. Serumet har hämtat inspiration från hudvården och återfuktar hårbotten och ger en perfekt balans för starkare och fylligare hår. Använd dagligen i hårbotten för bästa resultat.

Pris: 570 kronor.

KÖP

Nästa bild
Head & Hair Heal Masque - Maria Nila KÖP

Head & Hair Heal Masque - Maria Nila

Antiinflammatoriskt och hårväxtstimulerande inpackning. Piroctone Olamine och naturligt Aloe Vera-extrakt behandlar och förebygger mjäll och hårbottensproblem. Vitamin E, Apigenin och aminosyror stimulerar hårsäckarna vilket ger ökad hårproduktion. Oleanolic Acid motverkar håravfall.

Pris: 319 kronor.

KÖP

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!