Skönhet

Vanilla Almond Butter – Hårfärgen som trendar på TikTok just nu

Vanilla Almond Butter är den perfekta hårfärgen för sommaren, åtminstone om man får tro en video som har blivit viral på TikTok. Vi tar en titt på trenden som förutspås bli en av säsongens hetaste.

Skärmdump: TikTok @hairby_chrissy

2022 har redan bjudit på flera läckra hårtrender för blont hår – Expensive blonde, till exempel – men den nya trenden “Vanilla Almond Butter” (ung. “vanilj-mandelsmör”) har potential att bli sommarens största.

Har blivit viral på TikTok

Frisören och entreprenören Chrissy Rasmussen (@hairby_chrissy) postar regelbundet videor med hårinspiration på TikTok. Hon var den första att introducera “Vanilla Almond Butter”, som kombinerar mörkare, nötaktiga toner vid hårrötterna med gyllene, neutrala och kalla blonda slingor i resten av håret.

Rasmussens video har fått över 11 miljoner visningar sedan den publicerades i april. Detta faktum, liksom att ett flertal magasin har uppmärksammat “Vanilla Almond Butter”, gör att man lugnt kan konstatera att trenden har potential att bli en av sommarens största.

Spana in Rasmussens video här nedan!

@hairby_chrissy #hairby_chrissy #habithairx #hairextensions #hairextensioneducation @matsallen1 #habitsalonaz ♬ as it was x cruel summer x deja vu – matty james

Källa: Glamour

Foto: TikTok @hairby_chrissy

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!