instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
skonhet

Zara Larsson frontar Maria Nilas nya kampanj Color Refresh

Av: Metro Mode

Tillsammans med Zara Larsson marknadsför nu Maria Nila sin nya kampanj Color Refresh. Hårmasker med färg som hjälper dig att skapa just ditt unika uttryck!

Skapa ett unikt uttryck

Zara Larsson visar hur snygga de tre olika Colour Refresh inpackningarna blir och hur de bidrar till att skapa ett unikt uttryck. Färgen är inte permanent och hårmaskerna är framtagna för att kunna blandas och hjälpa dig när du vill fräscha upp ditt hår i nya nyanser. Hårmaskerna bidrar också till att göra ditt hår mer glansigt tack vare arganolja som har en mjukgörande effekt på dina hårstrån. Hårmaskerna är fulla av antioxidanter och gör ditt hår välmående och vackert skinande.

Maria Nilas hårmasker från Colour Refresh är perfekta för en snabb uppfräschning av ditt hår och ett bra sätt att bevara färgen mellan frisörbesök. Tvätta håret innan du applicerar masken och använd handskar. Låt hårmasken sitta mellan 3-10 minuter innan du sköljer ur den. Hårmaskerna är 100% veganska.

Spana in produkterna nedan!

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår