Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!
Nöje

Så förbereder sig kändisarna inför Golden Globe Awards 2017

Så förbereder sig kändisarna inför Golden Globe Awards 2017
14 Se Bildspelet
http://metromode.se/wp-content/blogs.dir/1/files/resized/1b/1b430d0ea3b85ea4be7aae59253b73ca_980x0_85_ns_v4.jpg?src=YTo4OntzOjE6InQiO3M6NjoicmVzaXplIjtzOjM6InNyYyI7czo1MjoiaHR0cDovL21ldHJvbW9kZS5zZS9maWxlcy8yMDE3LzAxL0dvbGRlbkdsb2Jlc183LmpwZyI7czo1OiJtYXhfdyI7aTo5ODA7czo1OiJtYXhfaCI7aTowO3M6NDoiY3JvcCI7YjowO3M6OToiY3JvcF9hcmdzIjthOjA6e31zOjc6InF1YWxpdHkiO2k6ODU7czo3OiJzaGFycGVuIjtiOjA7fQ%3D%3D

Golden Globes 2017 – Emma Stone

Ord kan inte beskriva hur mycket vi längtar efter att få se härliga Emma Stone i kommande storfilmen La La Land (som har premiär den 27 januari). Makeup-artisten Rachel Goodwins bilder bakom kulisserna inför Golden Globes gör inte väntan lättare direkt. Rachel kallar henne för ”Hilarious human being” och vi tror henne.

Foto: Instagram/@rachel_goodwin

Inför en stor gala som Golden Globe Awards lämnas inget åt slumpen. Det krävs noggranna förberedelser för att gnistra som en stjärna på röda mattan – fråga bara kändiseliten, de vet! Vi har kollat in några av våra favoritstjärnors förberedelser inför den stora kvällen.

På Instagram delar både Emma Stone och Drew Barrymore med sig av sina minst sagt intressanta ansiktsbehandlingar inför Golden Globes. Och hur ser det egentligen ut på Sarah Jessica Parkers och Jessica Biels sminkbord timmarna innan galan? Du hittar allt i bildspelet!

 

Foto: Instagram/@rachel_goodwin & @blakelively

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Amelia Widell
Man
Marcus Schuterman
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Träningsglädje
Lifestyle
Sanne Alexandra
Lifestyle
Tess Montgomery
Man
Philip Conradsson
Mode
Linn Eklund
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Pamela Bellafesta
Man
Kevin Triguero
Lifestyle
Sandra Beijer
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Petra Tungården
Mode
Chrystelle Eriksberger
Lifestyle
Dasha Girine
Man
Johan Hurtig
Man
Viktor Frisk
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Flora Wiström
Hälsa
Fannie Redman
Home
Sanna Fischer
Lifestyle
Elin Johansson
Man
Niklas Berglind
Mode
Emelie Wikström