Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!
Skönhet

Nytt på ekolyxhyllan

1

 

 

Solens timmar blir kortare, kylan börjar sakta men säkert krypa sig närmre, bladen börjar få en lätt ton av rött, orange eller gult och luften känns krispig snarare än fuktig. Hösten är äntligen här och vi går mot en tid där vården av din kropp bara blir viktigare och viktigare. För vem säger att benen, händerna eller kroppen behöver bli torrare bara för att klimatet blir det? Inspirerad av den första regniga höstdagen lanserar nu ekolyxmärket Björk & Berries sin nya serie ”Dark Rain” skapad av dofter av våt skog, trä och krispig Amber. I den nya serien hittar vi som vanligt kroppsoljan (som fortfarande är vår favoritolja på marknaden), parfymolja, handtvålen, handkrämen, bodylotionen och kroppstvålen alla paketerade i snygga förpackningar innehållandes ämnen som återfuktar, friskar upp och lämnar din kropp goddoftande under flera timmar framöver. Alla produkter är även tillverkade i Sverige, innehåller naturliga- och ekologiska ingredienser av högsta kvalitet och är berikade med ekologisk trollhassel från Gästrikland. Vi gillar verkligen märket och ser fram emot att fylla våra badrumsskåp med produkter från ”Dark Rain”-serien.
 
 
Text. Caroline Sandström
 

 

2

3
 

 

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Fannie Redman
Home
Andrea Brodin
Man
Viktor Frisk
Hälsa
Foodjunkie
Man
Kevin Triguero
Lifestyle
Sanne Alexandra
Creative
Sara Edström
Man
Johan Hurtig
Creative
Flora Wiström
Hälsa
PT-Fia
Lifestyle
Linn Herbertsson
Creative
Sandra Beijer
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Dasha Girine
Mode
Chrystelle Eriksberger
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Emelie Wikström
Mode
Fanny Ekstrand
Creative
Sandra Hjort
Hälsa
Josefines Yoga
Home
Sanna Fischer
Lifestyle
Elin Johansson
Creative
Linn Wiberg
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Träningsglädje
Man
Marcus Schuterman
Home
Julia K
Man
Philip Conradsson
Man
Niklas Berglind
Mode
Linn Eklund
Home
Amelia Widell