Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Skönhet

Nytt på ekolyxhyllan

1

 

 

Solens timmar blir kortare, kylan börjar sakta men säkert krypa sig närmre, bladen börjar få en lätt ton av rött, orange eller gult och luften känns krispig snarare än fuktig. Hösten är äntligen här och vi går mot en tid där vården av din kropp bara blir viktigare och viktigare. För vem säger att benen, händerna eller kroppen behöver bli torrare bara för att klimatet blir det? Inspirerad av den första regniga höstdagen lanserar nu ekolyxmärket Björk & Berries sin nya serie ”Dark Rain” skapad av dofter av våt skog, trä och krispig Amber. I den nya serien hittar vi som vanligt kroppsoljan (som fortfarande är vår favoritolja på marknaden), parfymolja, handtvålen, handkrämen, bodylotionen och kroppstvålen alla paketerade i snygga förpackningar innehållandes ämnen som återfuktar, friskar upp och lämnar din kropp goddoftande under flera timmar framöver. Alla produkter är även tillverkade i Sverige, innehåller naturliga- och ekologiska ingredienser av högsta kvalitet och är berikade med ekologisk trollhassel från Gästrikland. Vi gillar verkligen märket och ser fram emot att fylla våra badrumsskåp med produkter från ”Dark Rain”-serien.
 
 
Text. Caroline Sandström
 

 

2

3
 

 

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Dasha Girine
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Träningsglädje
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Sandra Beijer
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Sanne Alexandra
Mode
Chrystelle Eriksberger
Man
Niklas Berglind
Man
Marcus Schuterman
Man
Viktor Frisk