Nöje

Sanna Guidetti rasar mot Bloggbevakning: “Vidrigt”

Ett nytt inlägg på Bloggbevakning har fått influencern Sanna Guidetti att reagera starkt. “Jag tycker att hennes kanal är vidrig”, säger Guidetti på Instagram.

Foto: Instagram @sannaguidetti

Det var under fredagen som Camilla Gervide, som driver Bloggbevakning, publicerade ett inlägg om Sanna Guidetti – något som influencern själv inte verkade uppskatta.

“Mycket på det privata planet”

Gervide börjar sitt inlägg med att inkludera några skärmdumpar från en frågestund som Guidetti nyligen hållit i på Instagram. En fråga lyder:

“Tror du att du varit känd om du varit ihop med en vanlig kille?”

“Väldigt låg hade procenten varit”, svarar Sanna.

En annan fråga handlar om hur Sanna mår för tillfället, varpå hon svarar följande:

“Mycket på det privata planet. Livet har typ kommit ikapp mig? Så inte så bra. Men jag påminner mig själv varje dag om hur priviligerad jag är. Också med människor som finns där, men att det är inte mitt fel och att jag har möjligheter att hjälpa.”

“Tråkigt när hon slutade blogga”

Gervide fortsätter med att ställa sig frågan: Vad hade hänt om Sanna aldrig träffat sin make, den numera kända fotbollsspelaren John Guidetti?

“När jag började följa Sanna hette hon fortfarande Dahlström, och på hennes blogg kunde man läsa om hennes liv innan barn och giftemål och om hur hon bland annat  jobbade som lägerledare för barn. Då var hon och John Guidetti varken gifta eller förlovade, och jag minns hur tråkigt jag tyckte det var när hon slutade blogga […] Vad tror ni att Sanna hade gjort idag om hon hade gift sig med en vanlig kille istället för en kändis? Kanske fortsatt jobba med barn eller studerat vidare?”

I sitt blogginlägg understryker Gervide att hon inte på något sätt försöker insinuera att Sanna skulle vara en så kallad “gold digger”:

För den som inte vet, träffades Sanna och John när de var 14 år gamla, långt innan John blev en framgångsrik fotbollsspelare i Europa“, skriver hon.

“Öppnar upp för ett forum som är vidrigt”

Nu har Sanna själv reagerat på blogginlägget, vars rubrik hon inte verkar vara särskilt förtjust i:

“Vem hade Camilla varit utan Bloggbevakning? En aning lyckligare tror jag i alla fall”, skriver hon i sin story på Instagram.

Gervide gav snart svar i sin egen story:

“Jag postar ett positivt inlägg om @sannaguidetti för att jag är… olycklig?”, skriver hon följt av en road emoji.

Detta ledde i sin tur till att Guidetti lade upp en video där hon förklarade sin inställning till det hela:

“Nu när det börjar rulla in följare från Bloggbevakning känner jag att man måste förklara sig, och vilken tur att jag har en Instagram tack vare John”, säger hon i ett klipp på samma plattform. “Jag skiter i om Camilla skriver fina eller snälla saker om mig. Jag tycker att hennes kanal är vidrig. Gå in i kommentarsfältet och se vad folk skriver om mig. Hon öppnar upp ett forum som är vidrigt.”

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!