Horoskop

Horoskop vecka 31 – läs om din vecka här

Oxen bör avsluta pågående uppgifter och kräftan bör se över sin ekonomi.

Foto: Unsplash

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt horoskop nedan för att ta reda på det!

Källa: KK

Väduren (21/3 - 19/4)

Väduren (21/3 - 19/4)

Det kan finnas överväldigande många uppgifter du behöver förhålla dig till, och det ser inte ut att minska framöver. Det är med största sannolikhet många och olika projekt som ska upp till en högre nivå, men du klarar inte av att hålla igång allt utan att tappa fokus. Det är imponerande.

Veckans råd: Ge kärleken en chans om den knackar på.

Nästa bild
Oxen (20/4 -20/5)

Oxen (20/4 -20/5)

Din vanligtvis lugna personlighet utmanas dessa dagar och du kan uppleva en oro i relation till frågor om familj och bostad. Det kan bero på att några av de planer du har gjort upp ändras på ett sätt där du behöver hitta andra lösningar eller vägar att gå. Det är viktigt att du kan avsluta pågående uppgifter då du snart vill ha nya saker att göra.

Veckans råd: Avsluta pågående uppgifter.

Nästa bild
Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Om du har semester, kommer du antagligen välja att spendera dagarna i en trygg och bekant miljö – kanske hemma hos dig själv. Du har behov av att få undan några uppgifter som kräver att du spenderar tid hemma. Kanske finns det skrivuppgifter att bocka av – och detta kan du göra i lugn och ro utan att bli störd. Tiden verkar på något sätt stå stilla.

Veckans råd: Samla kraft i lugn och ro.

Nästa bild
Kräftan (22/6 - 22/7)

Kräftan (22/6 - 22/7)

Du kan varva ner den här veckan, mycket mer än under förra. Du kan också själv bestämma tempot och ditt sätt att agera när du utför vissa uppgifter. Ekonomiska frågor hamnar i centrum och du kommer antagligen behöva förändra vissa strategier, och förändra din ekonomi. Det blir inte sista gången du gör det, men du blir klokare varje gång.

Veckans råd: Gå igenom din ekonomi.

Nästa bild
Lejonet (23/7 - 22/8)

Lejonet (23/7 - 22/8)

Även om det är semestertider har du garanterat flera saker inplanerade och du känner att du måste vara social. Detta innebär många sammankomster där du ofta står i centrum. Du njuter av det. Lyckligtvis är stjärnornas placering sådan att du inte kan komma undan rampljuset, oavsett vad du hittar på.

Veckans råd: Njut av uppmärksamheten.

Nästa bild
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Jungfrun (23/8 - 22/9)

Du stormtrivs, och om du har semester kan det knappast bli bättre. Du kan hålla på med precis det som intresserar dig och det finns inga hinder när det kommer till dina planer. Du märker att lugnet sänker sig över dig, oavsett om det är semester, och det kan till och med kännas som om tiden står stilla. Under den kommande tiden är det perfekt att ta hand om dina spirituella intressen.

Veckans råd: Ta tillvara på dina intressen.

Nästa bild
Vågen (23/9 - 22/10)

Vågen (23/9 - 22/10)

Även om det är semestertider kan det dyka upp någon som kräver att du är redo för omställning och som hittar på andra planer och oväntade lösningar. Kanske passar det dig bra, då du behöver några dagar utan förpliktelser där du kan göra klart saker du har påbörjat. Ekonomiska frågor kan ge dig en kortvarig oro, men det ordnar sig.

Veckans råd: Färdigställ påbörjade uppgifter.

Nästa bild
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Skorpionen (23/10 - 21/11)

Du har många bollar i luften och du lyckas hålla igång alla. Uppgifterna blir inte färre, tvärtom, och du kan lika gärna bli klar med dem nu när du ändå är igång. Det finns goda villkor för projekt du arbetar med och du bör se till att hålla huvudet kallt för att undvika stress. Se det som en övning i att hålla fokus och ta det lugnt.

Veckans råd: Håll huvudet kallt.

Nästa bild
Skytten (22/11 - 21/12)

Skytten (22/11 - 21/12)

Du har mycket på gång men måste hela tiden förhålla dig till andras agendor. Det betyder att du också måste hålla dig innanför regler som andra sätter upp. Det är du inte helt nöjd med men du behöver anpassa dig efter tillstånden så som de ser ut just nu. Ditt sociala liv vidgas och eventuella besök från utlandet hamnar i centrum.

Veckans råd: Njut av gemenskapen.

Nästa bild
Stenbocken (22/12 - 19/1)

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Du kan känna dig något isolerad just nu och behöver använda mer krafter än vanligt för att komma i kontakt med andra. Sociala medier kan hjälpa dig att bryta isolationen men du bör vara väldigt uppmärksam på vilka signaler du sänder ut, då det kan uppstå missförstånd. Du har det bäst med likasinnade just nu.

Veckans råd: Uppsök likasinnade.

Nästa bild
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Vattumannen (20/1 - 18/2)

Du är väldigt upptagen av några ekonomiska frågor och försöker sätta dig in i några teorier eller färdigheter som kräver något utöver det vanliga. Något utöver det vanliga är dock det du kan bjuda på just nu. Det finns också en efterfrågan efter dig till sociala arrangemang, och du deltar gladeligen, bland annat för att få inspiration.

Veckans råd: Bjud på något utöver det vanliga.

Nästa bild
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Fiskarna (19/2 - 20/3)

Det är stor aktivitet i familjen eller hemmet dessa dagar och du är glad för det stödet du kan få. Du har några uppgifter som har med vardag och trivsel att göra, som du lyckas lösa på bästa sätt för alla inblandade.

Veckans råd: Kom ihåg att njuta av semestern och sommaren.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!