Horoskop

Horoskop vecka 32 – läs om din vecka här

Väduren bör vara strukturerad och oxen bör prioritera kärleken.

Foto: Unsplash

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt horoskop nedan för att ta reda på det!

Källa: KK

Väduren (21/3 - 19/4)

Väduren (21/3 - 19/4)

I takt med att veckan går ökar dina uppgifter och det är viktigt att vara strukturerad. Du ser dock ut att ha kontroll, och det blir inga problem för dig att vara snabb och få tid att analysera och korrigera. Detta är en period där saker och ting utvecklas snabbt och enkelt. Det finns romantik i luften men den har du svårt att lägga märke till.

Veckans råd: Var strukturerad.

Nästa bild
Oxen (20/4 -20/5)

Oxen (20/4 -20/5)

Möjligheten att ta tillvara på kärleken är starkt närvarande, och om du har semester finns det inga ursäkter för att inte göra något åt saken. Du tvivlar samtidigt på om du ska fortsätta en romantisk relation eller inte. Det är mycket som talar för att fortsätta, då ni har många gemensamma intressen och sällan är oeniga.

Veckans råd: Ta tillvara på kärleken.

Nästa bild
Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Det går snabbt nu och du kan behöva bromsa för att hitta fotfästet. Det sista kan bli en utmaning, men om du lyckas finna dig tillrätta hemma kan familjemys och samvaro vara ett sätt för dig att komma till ro. En kvinnlig familjemedlem vill gärna bidra med något praktiskt – men det är inte säkert att det är en bra idé.

Veckans råd: Ta det lugnt hemma.

Nästa bild
Kräftan (22/6 - 22/7)

Kräftan (22/6 - 22/7)

För att kunna ta hand om andra behöver du själv ha extra energi. Stjärnornas placering visar att du har det denna vecka och det är därför ett ypperligt tillfälle att dela med dig av ditt överskott. Det är samtidigt viktigt att du prioriterar dig själv och ägnar dig åt konstruktiva aktiviteter.

Veckans råd: Meditera.

Nästa bild
Lejonet (23/7 - 22/8)

Lejonet (23/7 - 22/8)

Du är fortfarande i sommar- och semesterstämning, och därför vill du gärna bjuda in vänner och bekanta till en sammankomst. Just nu umgås du med flera spännande personer och många kommer från andra kulturer. Du känner dig stärkt av gemenskapen och i mitten av veckan har du mycket energi till festligheter.

Veckans råd: Var social mitt i veckan.

Nästa bild
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Jungfrun (23/8 - 22/9)

Du har full fart och det är mycket du vill uppleva just nu och passa på när det är sommar. Snart kommer du dock känna ett behov av att sänka tempot och vara mer selektiv i dina beslut. Om du gör det kommer du att få mycket mer ut av dina aktiviteter. Du tvivlar på om du och en som står dig nära ska fortsätta dela ett intresse.

Veckans råd: Prioritera vad du ska delta i för aktiviteter.

Nästa bild
Vågen (23/9 - 22/10)

Vågen (23/9 - 22/10)

Om du har spirituella intressen kommer dessa stå i centrum nu. Om det finns möjlighet är det en bra anledning att söka mer information och göra något seriöst av det. Du har alla möjligheter att få ta del av upplevelser som kan leda dig vidare i ditt sökande. Du är väldigt selektiv när det gäller ditt sociala liv just nu.

Veckans råd: Se över en vänskap.

Nästa bild
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Skorpionen (23/10 - 21/11)

Det sker stora förändringar på hemmaplan, när det gäller familj eller bostad. Det kommer i små ryck och varje gång tar du dig ett steg längre när det gäller dina tankar om framtiden. Du har många projekt på gång och det kan vara svårt för andra att hänga med i ditt tempo. Din partner, eller kanske en kollega, kan fortsätta överraska.

Veckans råd: Ta ett steg åt gången.

Nästa bild
Skytten (22/11 - 21/12)

Skytten (22/11 - 21/12)

Det är semestertider men om det är svårt för dig att resa så kan resandet komma till dig! Personer från utlandet, kanske familj, kan dyka upp och du får möjlighet att spendera tid med dem. Om du är ledig kan du inte få bättre reseupplevelser än nu och därför bör du njuta av de äventyr som dyker upp.

Veckans råd: Njut av äventyren.

Nästa bild
Stenbocken (22/12 - 19/1)

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Oavsett om du har semester eller inte väntar många spännande upplevelser denna vecka. Du följer spänt det som sker i utlandet, och det kan vara så att du är så dedikerad det som händer att du reser dit för att kunna följa utvecklingen på nära håll. Annars har du inga konkreta mål för denna perioden.

Veckans råd: Njut en avslappnad vecka.

Nästa bild
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Vattumannen (20/1 - 18/2)

Du vill bli underhållen, och du har alla förutsättningar för att bli det dessa dagar. Om du har några specifika eller kreativa intressen är det en bra anledningen att lägga tiden på dem, du får knappast bättre chanser att ägna dig lika intensivt åt det framöver. Det enda du kan fundera över är om du har för många bollar i luften.

Veckans råd: Lägg tid på kreativa intressen.

Nästa bild
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Fiskarna (19/2 - 20/3)

Sommaren går in på sin sista månad och du har ännu inte lyckats ordna några praktiska uppgifter i relation till din bostad eller familj och det är en bra tidpunkt att få det gjort under dessa dagar. Du får stöd från dina barn och även vänner och bekanta, glöm bara inte att tacka ja till den hjälp som erbjuds.

Veckans råd: Tacka ja till hjälp.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!