Nöje

Pernilla Wahlgren överraskades med möhippa och nakenmålning

Om några veckor är det återigen dags för Pernilla Wahlgren och kärleken Christian Bauer att knalla fram till altaret och säga ja till varandra. Paret vigdes redan i vintras under en mindre och något hemlighetsfull ceremoni, men denna gång blir det full fest och stor gästlista. Nyligen överraskades hon av en möhippa där det bland annat ingick nakenmålning och privatplan!

Foto: Instagram @pernillawahlgren

Beslutet att ha två bröllop berodde på det faktum att Pernillas pappa, Hans Wahlgren, blivit sjuk i cancer och att hon önskade att han skulle få leda henne fram till altaret. Det ledde till ett litet och privat bröllop i vintras, och Hans Wahlgren avled sedan under våren i sviterna av sin sjukdom.

Nu planerar paret bröllop nummer två som kommer att äga rum om några veckor. Men det är inte bara bröllopet som har planerats för fullt den senaste tiden, Pernilla överraskades nämligen för några dagar sen av en hemlighetsfull möhippa.

Kidnappades från möte på SVT

Pernilla satt i ett produktionsmöte på SVT när hon överraskades av en läderklädd man som sa att han skulle ta med henne till Berlin, berättar hon i podcasten Wahlgren och Wistam. “Han hade med sig ett paket med en fruktansvärt ful bröllopsklänning”, fortsätter hon.

Hon fördes sedan till Arlanda där hennes närmsta vänner väntade på henne i ett lyxigt privatplan. Resan var dock inte alls planerad till Berlin, det råkade piloten avslöja av misstag strax innan landning. “Jag vill bara säga att snart landar vi och det är strålade sol här i Ängelholm… jag menar Berlin”, citerar hon piloten i podden.

Nakenmålning och lyxmiddag

I Ängelholm väntade bilar och chaufförer som tog hela tjejgänget till Örenäs slott i Skåne. Pernilla firades med lyxmiddag, seans med ett medium, silent yoga, burlesque-dans och krokimålning. “Ni kunde inte valt ett bättre ställe, jag var helt i sjunde himlen”, säger Pernilla till Sofia Wistam i podcasten. Utöver Sofia Wistam var bland annat Jessica Wahlgren Norman och Hanna Hedlund med på möhippan.

Första möhippan ställdes in

Detta var dock den andra planerade möhippan för Pernilla Wahlgren, då den första blev inställd på grund av Hans Wahlgrens sjukdom. Pernillas vänner hade nämligen planerat en möhippa på ett lyxhotell i Grekland redan tidigare i år, men bara några dagar innan planerad avfärd försämrades Hans Wahlgrens sjukdomstillstånd. Detta ledde till att vännerna valde att ställa in möhippan och skjuta fram den, något Pernilla är glad för nu i efterhand. “Det var ju tur att det blev så och att det var jättebra att alla kände in”, säger hon.

Nakenmålningen säljs på auktion

När möhippan väl blev av råder inga tvivel om att den var en succé för bruden. Dessutom auktioneras hennes krokimålning nu ut på Tradera. Motivet är en naken man täckt av en ananas. Konstverket blev till under möhippan i Karl Fredrik Gustafssons trädgård på Österlen, och Karl Fredrik berättar nu för Hänt att han själv gett sig in i budgivningen av tavlan.

“Jag tänkte att jag ska lägga ett riktigt bra bud på den där tavlan, det hade varit kul att ha den eftersom den är målad hos oss också. Men jag tänkte vänta lite tills auktionen börjar gå ut så man inte lägger för högt bud i början. Men pengarna går ju till välgörenhet så jag skulle gladeligen lägga de pengarna på det”, säger Karl Fredrik om tavlan, som säljes till förmån för Banrcancerfonden.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!