Nöje

Adam Woods visar upp nya flickvännen

Artisten Adam Woods har hittat kärleken, det berättar han på TikTok. Tillsammans syns han och nya flickvännen sjunga låten “Stargazing” i ett klipp.

Foto: Instagram @martarasch/@iamadamwoods

Adam Wood, eller Adam Allskog som han egentligen heter, har hittat kärleken i flickvännen Märta Rasch, det skriver Expressen i en artikel.

Artisten Adam Woods är främst känd från sin medverkan i Melodifestivalen där han tävlat de senaste två åren. Under årets omgång avslöjade han att han var singel och det fanns också spekulationer om att det hade slagit gnistor mellan honom och Fröken Snusk, något som han dementerade.

Träffades på Samir och Viktors releasefest

Men nu har han alltså träffat kärleken i Märta Rasch. Paret träffades enligt uppgifter på Samir och Viktors releasefest tidigare i år och i en ny video på TikTok framför de låten “Stargazing” tillsammans. Till Expressen skriver Adam att Märtha har “tagit honom med storm.”

@imadamwoods 1-10 på sången av @Märtha Rasch 😂 #stargazing #couple #benjaminingrosso ♬ original sound – Adam Woods

“Hon kom in i en tidpunkt där jag verkligen inte trodde jag hade tid eller kapacitet för kärlek. Men Märtha har verkligen tagit mig med storm, hon växer bara mer och mer i mina ögon för varje dag och jag är lyckligare än någonsin”, skriver han.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!