Horoskop

Horoskop vecka 34 – läs om din vecka här

Oxen bör tänka lösningsorienterat, och vågen bör blicka framåt.

Foto: Pexels

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt horoskop nedan för att ta reda på det!

Källa: KK

Väduren (21/3 - 19/4)

Väduren (21/3 - 19/4)

Du känner dig lättad och kan sänka axlarna lite och ta ledigt några dagar. Det är ett bra beslut, då helgen bjuder på en del aktiviteter. Vissa av dem kommer att kräva extra mycket av dig. Dessutom kräver förhållandet till din partner uppmärksamhet, och det är inte lätt för er att enas, trots att det egentligen bara handlar om detaljer.

Veckans råd: Prioritera avkoppling.

Nästa bild
Oxen (20/4 -20/5)

Oxen (20/4 -20/5)

Veckans inleds med utmaningar och det är viktigt att du har ordning på saker och ting. Dina samarbetspartners har det rörigt just nu och därför kan det vara svårt att lösa gemensamma uppgifter. Med rätt strategi kan du nå i mål ändå när det gäller vissa projekt. Andra blir du tvungen att ta tag i senare.

Veckans råd: Var lösningsorienterad.

Nästa bild
Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Det allra bästa du kan göra denna vecka är att ta ledigt. Du behöver en paus efter en intensiv period och tiden lämpar sig för reflektion. Gör dig själv den tjänsten, så kan du senare ladda om inför helgen och med gott samvete ta hand om dina intressen. Då motar du också stressen i grind.

Veckans råd: Ta en paus och reflektera.

Nästa bild
Kräftan (22/6 - 22/7)

Kräftan (22/6 - 22/7)

Även om det är sommar och semester har du samlat på dig uppgifter som du ska få gjorda. Det är ingen bra tidpunkt att lösa dessa just nu, och du bör därför vänta. Förvänta dig också att planer blir inställda. Ditt humör skiftar mitt i veckan och vardagen kräver din uppmärksamhet. Du tvingas bli mer skärpt.

Veckans råd: Ha tålamod med uppgifter.

Nästa bild
Lejonet (23/7 - 22/8)

Lejonet (23/7 - 22/8)

Du kan ha gett intryck av att vilja samarbeta, men du inser nu att det inte har stämt och det behöver du ta ansvar för. Du irriteras ofta av att andra är för långsamma och du vill hellre få saker gjorda på egen hand, det är en bra idé. Ditt humör växlar och du blir mer allvarlig.

Veckans råd: Var ärlig mot dig själv och andra.

Nästa bild
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Jungfrun (23/8 - 22/9)

Sannolikheten att du byter ut en samarbetspartner är stor, och det är rätt sak att göra. Det kan göra flera saker enklare för dig, framförallt om det handlar om jobb. I helgen bör du prioritera dina intressen, så att du får annat att tänka på, och i det sammanhanget kommer det finnas en person som tar tillvara på din insats.

Veckans råd: Var öppen för nya samarbeten.

Nästa bild
Vågen (23/9 - 22/10)

Vågen (23/9 - 22/10)

Det finns flera regler och system du behöver anpassa dig efter och det gör att du tappar humöret. Framförallt i början av veckan känner du dig låst och har svårt att se det positiva i situationen. Det blir bättre under veckans gång och du kan enklare acceptera hur saker och ting ligger till. Du kommer bli gladare när du känner att du kan agera fritt och självständigt.

Veckans råd: Blicka framåt, bättre tider kommer.

Nästa bild
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Skorpionen (23/10 - 21/11)

Från ett helikopterperspektiv ser du hur saker och ting utvecklar sig. Men just nu är det nödvändigt att bocka av de konkreta saker som står i vägen. Det är lätt att planera i tanken, men om det kan omsättas till verklighet är frågan som gäller nu. I helgen börjar något ta form och blir enklare att förhålla sig till.

Veckans råd: Fokusera på det konkreta.

Nästa bild
Skytten (22/11 - 21/12)

Skytten (22/11 - 21/12)

Du är inte helt tillfreds just nu, och även om du är en optimist i grunden behöver du mer för att kunna hålla hoppet uppe. Under veckans gång blir humöret bättre och du får syn på nya möjligheter. Det är viktigt att du bevarar en vision för dina drömmar, det är så du kan nå i mål. Men det tar tid och kommer blir en skakig resa.

Veckans råd: Håll fast vid dina mål.

Nästa bild
Stenbocken (22/12 - 19/1)

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Det är en bra idé att skruva ner förväntningarna denna vecka. Det finns några hinder på vägen som behöver flyttas innan du kan ta dig vidare. Du är inställd på detta, men tvivlar också på hur du ska lösa utmaningarna som dyker upp. Det är möjligt att du inte kan komma vidare på vägen du befinner dig på och därför behöver ta en omväg.

Veckans råd: Var flexibel.

Nästa bild
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Vattumannen (20/1 - 18/2)

Du anser att saker kunde varit bättre, kanske mellan dig och en annan person, men just nu är det svårt att hitta en gemensam utgångspunkt. Du behöver lirka och trycka på lite grann för att relationen ska utvecklas. Du blir lite väl ivrig att dela dina känslor med andra och det kan leda till dålig stämning.

Veckans råd: Ha tålamod och var öppen i dina relationer.

Nästa bild
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Fiskarna (19/2 - 20/3)

Du känner av en motvind, framförallt under veckans första dagar. Du behöver lista ut hur mycket kraft du ska lägga på det. Om det handlar om en personlig relation kan du enkelt återställa ordningen, då det råder en grundläggande harmoni trots tillfällig obalans. Om det handlar om saker gällande boende och familj kräver det mer av dig.

Veckans råd: Ha is i magen.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!