Nöje

Benjamin Ingrosso och Ashton Wood njuter av sommaren på Mallorca

Benjamin Ingrosso och den australiska influencern Ashton Wood har ännu inte definierat sin relation – men av deras aktivitet på sociala medier att döma spenderar de en hel del tid tillsammans.

Foto: Instagram @ashtonwood/@benjaminingrosso

Benjamin Ingrosso och Ashton Wood har omgärdats av kärleksrykten sedan de dök upp på ett event i Stockholm tillsammans i slutet av maj.

I juli gick mamma Pernilla Wahlgren dock ut och satte punkt för relationsryktena. I en kommentar till Aftonbladet berättade hon att de unga tu “inte är ett par”.

“[D]e är faktiskt inte ett stadigt par. Jag tror att de träffas, men jag kallar henne inte för min nya svärdotter”, sa hon då.

Delade inlägg från Emilio Ingrossos restaurang

Oavsett hur det ligger till kan vi konstatera att både Ashton och Benjamin befinner sig på sydligare breddgrader just nu, närmare bestämt Mallorca.

Puro Beach Mallorca

Ashton har delat ett flertal inlägg från den spanska ön, där hon deltagit i en kampanj för ett klädmärke, medan Benjamin tycks ha spenderat tid med sin pappa, Emilio Ingrosso.

Foto: Instagram @emilioingrosso

Sammanträffandena slutar dock inte där: Wood har delat flera inlägg från Emilios restaurang, La Perla – och att även Benjamin har delat inlägg från samma restaurang kommer väl knappast som en överraskning för någon.

Nu senast var Wood dessutom på plats när Ingrosso spelade för ett utsålt Stockholms stadion i mitten av augusti. Hon delade då ett klipp från konserten, tillsammans med en hjärtemoji.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!