Home

Bianca Ingrosso visar upp nya lägenheten på Östermalm – vi säger bara WOW!

Efter en lång väntan börjar Bianca Ingrossos drömlägenhet på Östermalm bli klar – men smakar det så kostar det: “Den är så dyr, jag måste jobba arslet av mig”, säger Ingrosso en ny video på YouTube.

Foto: Instagram @pernillawahlgren

Det är inte endast Bianca Ingrossos lägenhet i Palma som snart är inflyttningsklar – nu börjar även tv-personlighetens lägenhet på Östermalm i Stockholm arta sig!

“Måste jobba arslet av mig”

Ingrosso köpte lägenheten – en 300 kvadratmeter stor fyra med gott om ljusinsläpp, kakelugn, stuckatur och tre meter i takhöjd – för tre år sedan. Bostaden kostade rungande 40 miljoner kronor – ett rimligt pris, enligt Bianca själv:

“Det är det värt”, har hon tidigare sagt i en vlogg, med tillägget att drömmen om en framtida familj motiverade köpet. “Jag är väldigt stolt att jag köpt mitt familjehem.”

Sedan 2021 har lägenheten fungerat som tillfälligt boende för medlemmar ur Biancas familj, däribland mamma Pernilla Wahlgren och lillebror Theo. Dessutom har den genomgått omfattande renoveringar.

Renoveringarna är fortfarande inte över men de börjar de åtminstone lida mot sitt slut, enligt Ingrosso. De har också kostat en slant, det avslöjar hon i sin senaste vlogg:

“Min lägenhet är fortfarande inte klar. Den är så dyr, jag måste jobba arslet av mig. Det skall bli nya tv-program, alltså det är inte bara Biancas Talkshow det är liksom –”

“Ni måste köpa hennes smink, hennes kläder. Ni måste köpa hennes smycken”, flikar hennes assistent Emelie Feola in.

“Ja, ni måste titta på alla mina nya program som kommer komma upp”, säger Bianca.

Fler bilder från Biancas lägenhet hittar du nedan!

Nästa bild

Nästa bild

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!