Artikeln innehåller annonslänkar
Mode

Här kan du klicka hem Taylor Swifts rutiga klänning

Även om du inte är ett tennisfan kan du knappast ha undgått Taylor Swifts fina outfit som hon hade på sig under finalen av US Open i helgen. De goda nyheterna? Klänningen kostar faktiskt inte en förmögenhet – och den finns fortfarande i butik!

Foto: Shutterstock/Reformation

Bianca Ingrosso är inte den enda kändisen som älskar Reformation – även Taylor Swift tycks ha ett gott öga till märket vars klänningar vi inte kan få nog av!

Bar klänning från Reformation på US Open

Under söndagens final i US Open var flera stjärnor på plats, däribland Swift och hennes pojkvän, den amerikanska fotbollsspelaren Travis Kelce.

Dagen till ära valde Swift en kort, rutig linneklänning i rött och vitt. Hon kombinerade denna med sandaler från Gucci, solglasögon i retrostil och – givetvis – rött läppstift.

Klänningen i fråga kommer från Reformation, ett klädmärke som Swift har visat en förkärlek till under årens lopp. Den är en off shoulder-modell med åtsittande liv och lätt utsvängd underdel. En klänning som helt klart är i linje med Swifts klassiska stil!

Vi förutspår att det kommer bli rusning till klänningen men i skrivande stund finns vissa storlekar fortfarande tillgängliga att klicka hem – länk hittar du nedan.

Sora Linen Dress - Reformation KÖP

Sora Linen Dress - Reformation

Pris: 3 600 kronor.

KÖP

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!