Horoskop

Horoskop vecka 38 – läs om din vecka här

Oxen bör hålla sig till planen och tvillingarna bör satsa på förändring.

Foto: Pexels

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt horoskop nedan för att ta reda på det!

Källa: KK

Väduren (21/3 - 19/4)

Väduren (21/3 - 19/4)

Låt lugnet sänka sig över dig och ta bara på dig de uppgifter du själv vill, framförallt när det gäller familj och boende. Det kan vara en utmaning då det är flera praktiska uppgifter som behöver bli gjorda. Du behöver några dagar när du kan dra dig tillbaka i en trygg miljö och komma i kontakt med dina känslor. Det tar tid, du behöver lugn och ro.

Veckans råd: Låt tankarna vandra.

Nästa bild
Oxen (20/4 -20/5)

Oxen (20/4 -20/5)

Du bör inte pressa dig själv mer än nödvändigt. Du har några uppgifter som behöver vara klara innan veckans slut. Du kanske tänker att du bör ändra dina planer, något som kan skapa frustration och kanske lite stress. Håll dig därför till din ursprungliga idé, förändringar kan komma vid ett senare tillfälle, så länge det sker innan årsskiftet.

Veckans råd: Håll dig till planen.

Nästa bild
Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Vissa arbetsuppgifter kan leda till utmaningar. Antagligen kommer du inte längre på den väg du har planerat så detta är kanske en bra tidpunkt att göra vissa ändringar. Men just dessa dagar saknar du inspiration. Det kommer förändras nästa vecka.

Veckans råd: Prioritera förändringar.

Nästa bild
Kräftan (22/6 - 22/7)

Kräftan (22/6 - 22/7)

Du och några vänner eller kollegor är bra på att peppa och inspirera varandra, men vid veckans slut kan du bli förvirrad eller osäker kring om du befinner dig på rätt spår. Du bör söka hjälp i dina egna erfarenheter för att få tillbaka din kraft. Humöret och sinnesstämningen ändrar sig markant under söndagen.

Veckans råd: Sök svar i dina erfarenheter.

Nästa bild
Lejonet (23/7 - 22/8)

Lejonet (23/7 - 22/8)

Du har något spännande på gång som kanske har med ditt arbete eller framtida projekt att göra. En sak är framförallt viktig och det är att du har friheten att forma saker och ting efter egna önskemål. Senare i veckan, och till helgen, tvivlar du på om det är en bra idé. Du upplever något under söndagen som bekräftar dina val och intentioner.

Veckans råd: Följ dina idéer.

Nästa bild
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Jungfrun (23/8 - 22/9)

Du är full av viljestyrka, men trots det måste du lägga mer krafter än vanligt för att bli nöjd – det kan handla om ett samarbete. Det råder motstridiga intressen och det kan vara utmanande att få allt att fungera. Därför bör du vänta in en bättre tidpunkt eller hitta andra lösningar. Du har mycket att göra denna vecka.

Veckans råd: Ha tålamod.

Nästa bild
Vågen (23/9 - 22/10)

Vågen (23/9 - 22/10)

Även om många försök lyckas denna vecka kan du knappast slappna av helt och hållet. Något är jobbigt för dig, det kan handla om familj eller bostad. Detta är inte en ny situation men något du trodde var ett överspelat kapitel. Stjärnorna antyder att något snart kommer att avslutas.

Veckans råd: Gör klart en uppgift.

Nästa bild
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Skorpionen (23/10 - 21/11)

Saker som kräver överblick är det som upptar din energi just nu. Kanske handlar det om något i relation till utlandet eller tillhörighet. Juridiska frågor dyker upp och du lägger mycket tid på att lista ut vad som gäller kring dina framtida planer. Familjerelationer står i centrum och det kommer med starka känslor.

Veckans råd: Skaffa överblick.

Nästa bild
Skytten (22/11 - 21/12)

Skytten (22/11 - 21/12)

Saker är inte så enkla just nu, men då du i grunden är en optimistisk person ska det mycket till för att du ska tappa humöret. Detta är något att minnas i dessa tider, då det krävs mer av dig än vanligt – framförallt i relation till bostad och familj. Du har många saker att hålla koll på och det kan riskera att bli lite för mycket av det goda.

Veckans råd: Ta hand om ditt goda humör.

Nästa bild
Stenbocken (22/12 - 19/1)

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Du bör försöka kommunicera klart och tydligt då du har hyrt in någon för att hjälpa dig med en uppgift som personen är specialist på. För att få rätt uppgifter måste du vara klar och tydlig över vad du ber om. Detta kan göra saker mer komplicerade, men du kommer belönas med rätt råd och svar.

Veckans råd: Gå på djupet.

Nästa bild
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Vattumannen (20/1 - 18/2)

Din förmåga att tåla kritik blir satt på prov denna vecka. Du kan lätt hamna i skottlinjen och om du inte har koll på din information kan du vara säker på att bli tillrättavisad. Även om du inte tar åt dig av det just nu bör du lyssna på responsen – misstagen ligger antagligen hos dig.

Veckans råd: Var självkritisk.

Nästa bild
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Fiskarna (19/2 - 20/3)

Det kan vara många känslor som står på spel, och du är inte duktig på att dölja dem. Även om du försöker syns det tydligt vad du känner. Samarbete blir utmanande dessa dagar, och konflikten som uppstår kan handla om vem som har gjort rätt eller fel. Du behöver erkänna för dig själv att du har gjort dålig research, och din samarbetspartner visar sig ha rätt.

Veckans råd: Erkänn dina misstag.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!