Horoskop

Septembers supermåne – så påverkar den ditt stjärntecken

Septembers supermåne för med sig en spännande energi för många stjärntecken. Detta är en fullmåne som kan hjälpa dig att nå stora drömmar och våga släppa taget om saker som länge hindrat dig! Nedan kan du läsa mer om vad septembers supermåne betyder för ditt stjärntecken!

Foto: Shutterstock

Septembers supermåne (också känd som skördemåne) är här och den är minst sagt speciell. Septembers fullmåne blir en supermåne under den 17:e och 18:e september då den befinner sig i en omloppsbana närmare jorden än vanligt.

Just denna supermåne sammanfaller också med en partiell månförmörkelse. Supermånen rör sig också i fiskarnas tecken, som är ett medkännande, känslostarkt, empatiskt och andligt tecken. Månen bjuder alltså in även de övriga tecknen att anamma dessa sidor hos sig själva.

Spana in vad supermånen betyder för just ditt stjärntecken här nedan!

Källa: Glamour

Väduren (21/3 - 19/4)

Väduren (21/3 - 19/4)

Denna fullmåne kan hjälpa dig att upptäcka en viktig sanning, något som gör att du känner dig redo för att gå vidare i en fråga där du tidigare tagit skada. Det är också nu du lär dig att lita på din intuition och bottna i dina beslut.

Ledord: Avslutning, helande, välbefinnande, livstilssförändringar, hälsa, fitness, arbete, service, nya dagliga rutiner.

Nästa bild
Oxen (20/4 -20/5)

Oxen (20/4 -20/5)

Denna fullmåne hjälper dig att inse var du passar in i en social grupp, kanske med vänner eller kollegor. Insikten kommer kännas befriande och kan vara en början på att inleda nya relationer. Du kan också komma till insikt kring vem du vill spendera mer tid med framöver.

Ledord: Vänskap, händelser, sociala omvälvningar, kreativitet, goda tider, kärlek, kul, flirt, berömmelse.

Nästa bild
Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Detta är en drömmande måne för tvillingarna. Att våga sträcka sig efter stjärnorna är ett rimligt mål och denna månförmörkelse vägleder dig dessutom kring var du ska lägga din energi. Det här är ett bra tillfälle att ta reda på vad du vill och hur du tar dig dit.

Ledord: Arbete, karriär, framgång, drömmar, familj, stabilitet, trygghet, en plats att kalla hemma.

Nästa bild
Kräftan (22/6 - 22/7)

Kräftan (22/6 - 22/7)

Om du är redo för äventyr kan denna fullmåne skicka dig i en ny riktning. Det kan också dyka upp ett ögonblick där du bestämmer dig för att lära dig något nytt eller göra upp planer som kan leda till att ett drömresemål blir verklighet.

Ledord: Resor, äventyr, utbildning, inspiration, lärande, publikation, kommunikation, dela din röst, stora idéer.

Nästa bild
Lejonet (23/7 - 22/8)

Lejonet (23/7 - 22/8)

Hemligheter förblir kanske inte hemligheter under denna förmörkelse. Om sanningen behöver komma fram kommer den att göra det. Detta är en bra tid att följa dina instinkter, följa din lust och tillåta dig själv att förändras. Att hitta fokus är nyckeln.

Ledord: Fokus, förändring, tvångstankar, lust, egenvärde, pengar, investeringar, skapa ett bättre liv.

Nästa bild
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Jungfrun (23/8 - 22/9)

Relationer av alla dess slag är i fokus för dig denna fullmåne. Det kan handla om att gå vidare, att acceptera någon som den är eller att bli en bättre partner. Nya relationer, kärlek och planering för framtiden är det du lägger din tid på.

Ledord: Kärlek, äktenskap, partnerskap, personliga mål, stil, image och nya vägar.

Nästa bild
Vågen (23/9 - 22/10)

Vågen (23/9 - 22/10)

Hälsan står i centrum denna fullmåne. Prioritera den framför allt annat så kommer resten att falla på plats. Det är en bra tid att släppa taget om gamla vanor och ändra dina rutiner till det bättre. Att ändra din dagliga rutin är den viktigaste pusselbiten.

Ledord: Hälsa, fitness, hårt arbete, engagemang, dagliga rutiner, andlighet, helande, avslutningar, inre arbete.

Nästa bild
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Skorpionen (23/10 - 21/11)

Att hitta fler sätt att njuta av livet är det som driver dig under septembers fullmåne. Du kanske tillbringar mer tid med personer du uppskattar, låter dig själv vara kreativ och vågar ta din plats i rampljuset. Kanske hittar du också en ny romans?

Ledord: Glädje, nöje, kreativitet, berömmelse, romantik, vänskap, sociala nätverk.

Nästa bild
Skytten (22/11 - 21/12)

Skytten (22/11 - 21/12)

Att skapa din egen vision kring familjen är det du fokuserar på under supermånen. Du kanske inser vem du kan lita på och spenderar mer tid med dessa personer. Du kanske också flyttar eller renoverar hemma. Se till att skapa en känsla av stabilitet för dig själv och andra.

Ledord: Hem, familj, prioriteringar, karriär, mål, framgång, bygga en framtid, arv.

Nästa bild
Stenbocken (22/12 - 19/1)

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Denna fullmåne kanske gör dig redo att dela en viktig historia. Att våga säga ifrån kan göra stor skillnad för dig nu. Att våga skriva och tala inför publik ligger framför dig, och även en känsla av att detta är början på en resa där du hittar din inre kraft.

Ledord: Sanning, skrivande, ärlighet, känslor, tala offentligt, gemenskap, resor, utbildning, lärande.

Nästa bild
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Vattumannen (20/1 - 18/2)

Du har inga problem med pengar denna förmörkelse – så oavsett om du är redo att tjäna mer eller investera i framtiden bör du vänta och se vad kosmos har i beredskap för dig. Våga tänka fritt för att växa och tro på dig själv.

Ledord: Egenvärde, investering, att få betalt, belöningar, arv, hemligheter, makt, förändring.

Nästa bild
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Fiskarna (19/2 - 20/3)

En månförmörkelse i ditt tecken kommer ha stor inverkan på ditt liv och skaka om saker och ting. Vem du än vill vara och vilken riktning livet än tar, tillåt dig själv att lita på din intuition och följ en dröm. Tecknen finns där om du är uppmärksam.

Ledord: Personliga mål, förändring, självbild, nya riktningar, relationer, partnerskap, kopplingar, framgång.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!