Horoskop

Horoskop vecka 39 – läs om din vecka här

Jungfrun kan vara stolt över sig själv och stenbocken bör ta god tid på sig.

Foto: Unsplash

Vill du också veta var stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt horoskop nedan för att ta reda på det!

Källa: KK

Väduren (21/3 - 19/4)

Väduren (21/3 - 19/4)

Även om du känner dig emotionellt påverkad just nu visar du inte detta för din omgivning. Det handlar antagligen om familjen, dina rötter och din tillhörighet. Händelser från det förflutna spelar roll. Det gör dig inte ledsen, snarare får du bekräftat några upplevelser som går långt tillbaka i tiden.

Veckans råd: Det är tid för eftertanke och reflektion.

Nästa bild
Oxen (20/4 -20/5)

Oxen (20/4 -20/5)

Du befinner dig i en ny situation och måste se över möjligheterna i din nya miljö. Dina villkor kan ha ändrat sig och nu handlar det om att få det bästa ut av rådande omständigheter. Du bör ställa dig in på att anpassa dig efter andras regler och hålla en låg profil. Du hittar ett sätt att navigera i okända vatten där känslorna styr.

Veckans råd: Anpassa dig.

Nästa bild
Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Efter de senaste veckornas händelser kan du nu göra färdigt vissa uppgifter. Frågor knutna till familjelivet har stått i centrum och kan bli på ett annat sätt än du har tänkt. Du upplever några oväntade reaktioner och vissa projekt som har med ditt arbete att göra kan få dig att tvivla. Mitt i veckan sker ett skifte och du börjar få ordning på vissa nya saker.

Veckans råd: Välkomna nya uppgifter.

Nästa bild
Kräftan (22/6 - 22/7)

Kräftan (22/6 - 22/7)

Från och med denna vecka och tre veckor framåt är det viktigaste för dig att du hittar balans. Först bör du skapa översikt över en situation och fundera över hur det var senast du befann dig i en liknande. Det står många känslor på spel och du behöver försöka se nyktert på dessa för att inte tappa fokus. Du vill gärna göra alla tillfreds, men det är inte möjligt.

Veckans råd: Se nyktert på tillvaron.

Nästa bild
Lejonet (23/7 - 22/8)

Lejonet (23/7 - 22/8)

Det är viktigt för dig att lista ut vem som står för vad och vem som går emot dina idéer. Du kan inte räkna med att alla är lika entusiastiska som du i en viss fråga och därför behöver du sänka dina förväntningar tills du har en känsla av var och till vem du ska vända dig. Saker är inte helt som de brukar och du måste ansvara för stämningen runt dig.

Veckans råd: Sänk dina förväntningar.

Nästa bild
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Jungfrun (23/8 - 22/9)

Du bör vara nöjd med de resultat du har uppnått. Du kan samtidigt överraskas av några oväntade beslut och därför börja tvivla. Du listar dock snabbt ut hur du ska tolka vissa resultat. Mitt i veckan ändras ditt humör och nya saker att fokusera på dyker upp.

Veckans råd: Var stolt över dig själv.

Nästa bild
Vågen (23/9 - 22/10)

Vågen (23/9 - 22/10)

Försök ändra strategi de kommande veckorna. Du kan inte längre agera enbart på egen hand utan måste anpassa dig efter andras agendor. Det är smart att försöka ha tydlig koll på hur saker ligger till så att du vet hur du ska göra. Det är också smart att försöka hålla en låg profil, så att du inte får för mycket uppmärksamhet. Det kommer inte gynna dina planer framöver.

Veckans råd: Håll en låg profil.

Nästa bild
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Skorpionen (23/10 - 21/11)

Det står många möjligheter på spel just nu, men du behöver lägga kraft på att få saker att falla på plats. Du saknar den nödvändiga energin just nu, och behöver därför ändra din taktik för att lyckas med dina försök. Du kan inte gå direkt mot målet, utan behöver närma dig långsamt och obemärkt.

Veckans råd: Håll fokus.

Nästa bild
Skytten (22/11 - 21/12)

Skytten (22/11 - 21/12)

Det kan vara svårt att välja sida i en viss fråga som eventuellt utspelar dig mellan dig och flera nära relationer. Om det handlar om en partner eller käresta kan du bli överraskad över vad personen gör som får saker och ting att ändra på sig. Framtida projekt ändrar riktning men det är för tidigt att avgöra om det är rätt väg.

Veckans råd: Var öppen för oväntade ändringar.

Nästa bild
Stenbocken (22/12 - 19/1)

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Det känns som att du befinner dig i en uppförsbacke i början av veckan, men efter det kommer humöret att stiga. Frågor från april kan dyka upp igen och du kan bli tvungen att gå igenom dem en gång till. Isåfall bör du ta dig god tid att gå igenom detta, då det slutgiltiga resultatet ska vara klart vid årsskiftet.

Veckans råd: Ta god tid på dig.

Nästa bild
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Vattumannen (20/1 - 18/2)

Du har kanske en känsla av att stå stilla just nu. Du tycker inte att du kommer någon vart och att du behöver konfronteras med samma frågor om och om igen. Det kan påverka ditt humör och du kan ibland börja tvivla på om det är värt att fortsätta jobba med samma saker. Försök ha tålamod, saker kommer att vända och gå i rätt riktning.

Veckans råd: Ha tålamod.

Nästa bild
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Fiskarna (19/2 - 20/3)

Det är viktigt att behålla lugnet under veckans första dagar. Det kan hända mycket som du behöver förhålla dig till, och det kan leda till onödig stress. Lyckligtvis blir du snabbt lugn igen, men just nu och under den närmsta framtiden har du mycket att göra. Det kan ibland bli för mycket. Du hinner knappt tänka klart en tanke innan en ny dyker upp.

Veckans råd: Bevara lugnet.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!