Nöje

50 cent producerar dokumentär om Sean “Diddy” Combs

50 cent producerar en dokumentär om Sean “Diddy” Combs för Netflix, det bekräftar en talesperson för People. “Det är ett komplext narrativ som spänner över årtionden, inte endast de rubriker eller klipp som vi har sett så här långt”, säger artisten i ett uttalande.

Foto: Shutterstock

Redan i maj rapporterade Deadline att Netflix hade vunnit “förhandlings-kriget” om att få producera Curtis Jacksons (även känd som 50 cent) kommande dokumentär om Sean “Diddy” Combs.

“Konstig energi”

I ett uttalande publicerat av People hintar Jackson och dokumentärens regissör, Alexandria Stapleton, om att sanningen kring Combs är ännu mer snårig än man skulle kunna tro:

“Det här är en historia med betydande mänsklig påverkan. Det är ett komplext narrativ som spänner över årtionden, inte endast de rubriker eller klipp som vi har sett så här långt”, säger de.

Jackson har sedan länge varit öppen med sitt missnöje gällande musikmogulen. Tidigare i år berättade han för Hollywood Reporter om sitt förhållande till rapparen:

“Jag har varit väldigt öppen med att jag inte har gått på Puffys fester och gjort sån skit”, sa han. “Jag har hållit mig borta från den skiten i flera år. Det är bara en obekväm energi förknippad med det.”

Han berättade även om en upplevelse som formade hans bild av Combs:

“Han ville att vi skulle gå och shoppa. Jag tyckte att det var jättekonstigt för det är något som en man skulle kunna säga till en kvinna”, sa han. “Jag bara: Nej, jag är inte bekväm med den här konstiga energin eller konstiga skiten, bara baserat på hur han uppförde sig. Från den stunden var jag obekväm när han var i närheten.”

Combs greps i New York förra veckan och är misstänkt för bland annat sexuella övergrepp och trafficking.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!