Horoskop

Horoskop för oktober – läs om din månad här!

Oktober är här och månaden bär på flera spännande förändringar! Teman som balans, romantik och nytänk står i centrum. Läs om din månad här nedan!

Foto: Unsplash

Oktober börjar med en nymåneförmörkelse som leder till ett uppvaknande och nya stora insikter. Vissa förändringar kan handla om att omvärdera möjligheter, men det gäller nu också att våga sakta ner, tänka efter och fundera över vägen framåt.

Stora förändringar ligger i luften. Spana in ditt horoskop för oktober här!

Källa: Glamour

Väduren (21/3 - 19/4)

Väduren (21/3 - 19/4)

Kärleken blomstrar för väduren och det är dags att sikta högt. Romantiken är långt ifrån död och kosmos står på din sida! Allt är möjligt när det gäller kärleken. Men försök lägga tid på reflektion i knepiga situationer för att navigera på bästa sätt. Våga röra dig framåt mot förändring.

Du kan förvänta dig framsteg även i karriären, särskilt om du har något på gång just nu. Du är full av positiv energi och känner dig inspirerad och det är dags att släppa taget om självtvivlet. Våga dyka in i det mystiska och romantiska.

Månadens råd: Våga sikta högt.

Nästa bild
Oxen (20/4 -20/5)

Oxen (20/4 -20/5)

Är du redo att skaka liv i saker och våga börja om? Du har många planer på lur den här månaden och du börjar tänka över hur du vill att ditt liv ska se ut framöver. Om visionerna känns långt bort från verkligheten ska du inte misströsta. Små förändringar kan göra stor skillnad, du har ett magiskt äventyr framför dig men behöver våga släppa taget om vissa saker först.

Försök påminna dig själv om hur långt du har kommit, och omge dig med personer som accepterar dig som du är. Detta är nyckeln när månaden går mot sitt slut. Kärlek och partnerskap står högt upp på agendan. Kanske är det dags att göra en större gest mot någon?

Månadens råd: Lita på processen.

Nästa bild
Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Strålkastarljusen är riktade mot dig den här månaden – och det är du som väljer hur du ska förhålla dig till det. Din kreativitet tar oväntade former och du bör lyssna på magkänslan. Det är dags att sluta ifrågasätta sig själv och följa hjärtat istället. Oroa dig inte för vad andra tycker.

Förvänta dig det oväntade under oktober, något nytt kommer dyka upp. Var öppen för nya, spännande projekt, de steg du har tagit för att förändra ditt liv börjar ge resultat. Du har förändrats på ett positivt sätt under det senaste halvåret.

Månadens råd: Sänk inte farten.

Nästa bild
Kräftan (22/6 - 22/7)

Kräftan (22/6 - 22/7)

Stabiliteten du längtar efter är närmare än du tror. Du når stora genombrott när du behöver det som mest. Att göra det hemtrevligt hemma och satsa på familjen är din främsta prioritet. Det betyder dock inte att dina visioner behöver se likadana ut som andras. Det finns kärlek i luften om du är uppmärksam den här månaden.

Fullmånen den 17 oktober hjälper karriären och får dig att tänka stort när det gäller din framtid. Fundera på vad framgång betyder för dig innan du gör ett större åtagande. När du väl har bestämt dig för att göra saker annorlunda kommer du känna dig oväntat fri.

Månades råd: Fira ordentligt!

Nästa bild
Lejonet (23/7 - 22/8)

Lejonet (23/7 - 22/8)

Kommunikation är nyckeln för dig den här månaden, så håll dina sinnen öppna även om du blir frustrerad av någon annans attityd. I början av månaden förstår du något om motivet bakom någon annans agerande. Alla är inte lika generösa som du, men att känna till sanningen kan göra dig fri från något. Prioritera din hälsa och de människor du bryr dig mest om så kommer du snart se vad verklig framgång är.

Prioritera ditt välmående den här månaden och var inte rädd för att tacka nej till inbjudningar som riskerar att leda till stress. Ditt liv är på uppgång och du bör välja upplevelser framför saker. Mot slutet av månaden upplever du stabilitet och lycka. Det är din tur att lysa klart.

Månadens råd: Lev i stunden.

Nästa bild
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Jungfrun (23/8 - 22/9)

Pengar har betydelse för Jungfrun den här månaden, kom ihåg ditt värde och var inte rädd för att be om mer. I början av månaden dyker det upp nyheter gällande hur ditt liv kan se ut framöver. Det finns människor där ute som vill stödja dig, hindra dem inte. Våga göra något djärvt och försök att inte blicka bakåt. En ny riktning ger dig en känsla av att ha ett viktigt syfte med din karriär. Du vågar lysa starkare.

Räkna med att livet kommer att förändras till det bättre runt fullmånen den 17 oktober. Den kommer ge fördelar i kärlekslivet, när det gäller tur överlag och ekonomiskt. Omge dig med bra människor som du kan luta dig mot. När du talar är det rätt personer som lyssnar den här månaden. Du kan förvänta dig mycket roligt framöver.

Månadens råd: Ta emot hjälp.

Nästa bild
Vågen (23/9 - 22/10)

Vågen (23/9 - 22/10)

Det ligger en förändring i luften under oktober. Allt börjar med en kraftig nymåneförmörkelse som ger stora personliga uppenbarelser. Är du inte säker på att du klarar mer drama? Du kanske måste… Det här handlar om att du ska bli den personen du vet att du föddes till, och nu är tiden inne. Tiden rinner inte iväg på det sätt du tror.

Du når flera framgångar gällande förändringar på hemmaplan, såsom renoveringar och andra familjeplaner. Du kanske inte känner dig redo men kosmos tycker det. Det kommer gå snabbt, men våga åka med!

Månadens råd: Var dig själv.

Nästa bild
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Skorpionen (23/10 - 21/11)

Om livet känns långsamt just nu är det för att det är meningen. Vågsäsongen handlar om vila och reflektion för dig och budskapet behöver hamras in. Prioritera ditt eget välbefinnande och gör de förändringar som krävs under den här månaden. Skydda din rätt till lugn och ro och ge dig själv utrymme att uppskatta hur långt du har tagit dig. Du blir långsamt bättre på att dela med dig av hur du känner. Lita på din intuition.

Försumma inte din hälsa. Påminn dig själv om att vissa saker är viktigare än andra. Om du hittar balans kan du lättare lyckas. Du får ny energi under månaden som du är redo att göra något spektakulärt av.

Månadens råd: Sök lugn och ro.

Nästa bild
Skytten (22/11 - 21/12)

Skytten (22/11 - 21/12)

Det är dags att skaka av sig de senaste veckorna och landa på fötterna igen. Månaden innebär en uppsjö av inbjudningar och möjligheter, allt du behöver göra är att säga “ja” istället för “nej”. Kanske behöver du överväga vilka som ska vara en del av ditt liv framöver. Våga välja dig själv och det kommer hjälpa dig framåt. Det kan också finnas några glädjande ekonomiska besked framöver.

Kom ihåg att prioritera de saker som betyder mest. Ett kreativt projekt kan göra stor skillnad för ditt mående när månaden går mot sitt slut. Våga omfamna ett långsammare tempo och var redo för lite spooky magi under Halloween.

Månadens råd: Sätt saker på pränt.

Nästa bild
Stenbocken (22/12 - 19/1)

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Du är sugen på att kavla upp ärmarna och ta tag i ett utmanande arbete. Du lägger grunden just nu till något alldeles speciellt och du har det bästa att vänta. Räkna med ett genombrott när månaden börjar med en nymåneförmörkelse i din karriärzon. Den där stora idén du har burit på hjälper dig att hålla uppe tempot och ditt liv kommer förändras på ett positivt sätt.

Förvänta dig stora nyheter för ditt hem eller familjeliv när fullmånen är här den 17 november. Balansen mellan arbete och privatliv är inte helt lätt men du finner en väg framåt. Prioritera de saker som betyder mest så skapar du grunder att bygga vidare på. Bli inte förvånad om du erbjuds en möjlighet du inte kan motstå.

Månadens råd: Våga säga ja.

Nästa bild
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Vattumannen (20/1 - 18/2)

Förvänta dig inspiration och äventyr den här månaden. Du har ägnat mycket tid åt att försöka balansera ansvar med en önskan om frihet. Om du har väntat på rätt tidpunkt för en paus, resa eller för att starta upp ett projekt, är väntan nu över. Du kan uppleva ett livsförändrande genombrott, och om det ger mer balans i ditt liv är det bara något positivt. En festinbjudan kan också innehålla nyckeln till kärlek senare denna månad.

Kommunikationen fungerar bra och en konversation som du undvikit måste äga rum nu. När det gäller din karriär får du goda nyheter. Ett mål som du trott var utom räckhåll håller på att bli en möjlighet. Våga ta språnget, det finns ingen tid att slösa.

Månadens råd: Våga satsa.

Nästa bild
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Fiskarna (19/2 - 20/3)

Våga fortsätta framåt! De förändringar du gör kan ibland kännas som att de leder till tjafs men det kommer vara värt arbetet. Under oktober står flera förändringar i centrum, det kan gälla din livsstil, karriär eller färgen på ditt kök. Alla förändringar är till det bättre. Du lyckas ta dig vidare till nästa fas, och ju fler praktiska förändringar du lyckas genomföra desto snabbare blir du fri att fokusera på din stora dröm.

Ett ekonomiskt uppsving finns att vänta och det är värt att investera i sig själv just nu. Du kommer i slutet av månaden att känna dig inspirerad och redo att lära dig något nytt. Lägg tid på att utforska ett ämne som fascinerar dig och kan ge dig den framgång du längtar efter, det kan gå snabbare än du tror.

Månadens råd: Förändring är bra.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!