Horoskop

Horoskop vecka 41 – läs om din vecka här!

Tvillingarna kan njuta av ett bra samarbete och lejonet bör hålla en låg profil.

Foto: Unsplash

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt horoskop nedan för att ta reda på det!

Källa: KK

Väduren (21/3 - 19/4)

Väduren (21/3 - 19/4)

Om du klarar av det, försök sätta ord på det du känner och tänker. Under veckans första dagar kan du berätta om dina innersta känslor för någon som står dig nära. Det är inte speciellt ofta du är i kontakt med dina känslor på det här sättet, och ännu mer ovanligt att du ger uttryck för dem. Det är med familjen du kan ladda dina batterier.

Veckans råd: Ge uttryck för dina innersta känslor.

Nästa bild
Oxen (20/4 -20/5)

Oxen (20/4 -20/5)

I början av veckan ger stjärnorna dig bra kort. Även om du känner att du inte blir tagen på allvar eller får den respekt du menar att du förtjänar, bör du söka kompromisser och sträcka ut en hand till de som står dig närmast. Det råder en grundläggande förståelse mellan er som kan läka gamla sår och konflikter. Släpp ilskan och gå vidare.

Veckans råd: Låt kärleken fylla hjärtat.

Nästa bild
Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Du har bra möjligheter för samarbete under veckans första dagar. Kommunikationen och kemin är bra, framförallt med en person som kanske också är din partner eller som du flörtar med. Det är viktigt för dig att det råder raka rör och äkta kärlek. Men det är inte säkert att harmonin håller i sig, och humöret kan växla snabbt, särskilt när veckan går mot sitt slut.

Veckans råd: Njut av bra samarbete.

Nästa bild
Kräftan (22/6 - 22/7)

Kräftan (22/6 - 22/7)

Uppmärksamheten riktas mot din familjehistoria och det kan framkomma olika uppfattningar om saker som har skett. Detta leder till att du behöver anstränga dig extra för att göra alla nöjda. Du bör lägga din tid på att hitta en balans, så att du själv också kan trivas i familjen. Det förflutna och miljön du kommer ifrån påverkar det du står för.

Veckans råd: Överväg att ändra din syn på det förflutna.

Nästa bild
Lejonet (23/7 - 22/8)

Lejonet (23/7 - 22/8)

Även om du menar att rätt ska vara rätt kan det vara klokt att hålla en låg profil de närmsta dagarna. Du känner inte att du får den respekt du behöver för att folk ska lyssna på dig och därför blir det bara ett slöseri av din energi. Istället bör du göra lite research på de områden du fokuserar på för tillfället, så att du kan få en djupare förståelse för saker.

Veckans råd: Håll en låg profil.

Nästa bild
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Jungfrun (23/8 - 22/9)

Du har mycket att göra, både när det gäller jobb och annat du behöver fixa, så nu gäller det att hålla tungan rätt i mun. Denna vecka passar perfekt för att få mycket gjort, och du kan även se en positiv utveckling i din ekonomi. Överlag blir det en konstruktiv vecka där det gäller att bli klar med det du håller på med.

Veckans råd: Färdigställ projekt och blicka framåt.

Nästa bild
Vågen (23/9 - 22/10)

Vågen (23/9 - 22/10)

Beroende på hur du hanterar saker och ting, kan du lyckas med vissa initiativ. Om du ropar högt och försöker få igenom din vilja, kommer det inte ge de resultat du hoppas på. Men om du däremot är strategisk, klarsynt och lägger dina känslor åt sidan kan du komma långt i dina förhandlingar. Men ingenting är säkert. Händelser under nästa vecka kan visa vägen.

Veckans råd: Var strategisk och lägg känslorna åt sidan.

Nästa bild
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Skorpionen (23/10 - 21/11)

Utbyte av djupa känslor ger dig trygghet och du blir på så sätt kapabel att öppna dig mer och dela dina tankar. Njut av ögonblicken där intensiteten är närvarande och där du kan komma nära en person du har en relation till. Även om du känner att du har ett stort behov av uppmärksamhet bör du tänka mycket på en partner just nu.

Veckans råd: Säg hur du känner.

Nästa bild
Skytten (22/11 - 21/12)

Skytten (22/11 - 21/12)

Du är duktig på att knyta band och skaffa nya vänskaper just nu, och det kan löna sig, du är nämligen i stort behov av detta den närmsta tiden. Relationer till olika samarbetspartners är på topp och du har lätt för att uttrycka dina tankar och känslor. Framförallt i början av veckan kan en bekant ge en hjälpande hand om du behöver det.

Veckans råd: Ta hand om dina vänskapsrelationer.

Nästa bild
Stenbocken (22/12 - 19/1)

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Om det är lugnt omkring dig just nu bör du försöka njuta av det, och du kan lägga tid på att fördjupa dig i något som intresserar dig. Det är dock inte så enkelt att hitta rätt uppgifter i en fråga, men det kan hjälpa att leta på oväntade ställen. Vissa saker har förändrats och du blir tvungen att anpassa dig.

Veckans råd: Fördjupa dig.

Nästa bild
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Vattumannen (20/1 - 18/2)

Familjen står i centrum just nu. Kanske ändrar sig dessa relationer mycket, men låt dem göra det, saker och ting kommer att falla på plats och då kan du ta ställning till hur livet ska se ut i fortsättningen. Du lägger mycket tid på familjebilder, så de kan inspirera dig.

Veckans råd: Utforska hur du tänker kring familjen.

Nästa bild
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Fiskarna (19/2 - 20/3)

Det finns vissa begränsningar gällande vad du kan få till just nu. Nyttja därför de bra dagarna då du kan göra det som passar dig bäst. Om det är något du blir tvungen att ta ställning till kräver det grundlig research, framförallt då du har svårt att lista ut vad du själv tycker och hur saker ska hanteras.

Veckans råd: Ta tillvara på de goda dagarna.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!