Nöje

Love is Blind-deltagare anklagas för att ha ljugit om sina barn

En av deltagarna i den amerikanska upplagan av realityserien Love is Blind har hamnat i blåsväder – det verkar nämligen som om han har mörkat en viktig del av sitt liv.

Foto: Netflix

Förra veckan hade säsong sju av Love is Blind USA premiär på Netflix – och redan nu har tittarna fått nys om en potentiell skandal.

Påstås ha tre barn

Love is Blind går som bekant ut på att ett gäng singlar dejtar utan att få se varandra, och om de sedan förlovar sig får de äntligen mötas ansikte mot ansikte. Det hela slutar med att de måste bestämma sig om de vill gifta sig eller ej.

En av årets deltagare är 34-åriga Tyler Francis, som snabbt blev en tittarfavorit när han öppnade upp om sin tuffa barndom. Han fann kärleken i Ashley Adionser och som konceptet bjuder förlovade de sig efter en kort tids bekantskap.

Nu har oväntade uppgifter gällande Francis privatliv dykt upp: en person som påstår sig känna honom personligen har nämligen delat ett inlägg på Instagram där han figurerar med en kvinna och tre barn – varav ett är slående likt honom.

“Love is Blind Season 7…. Tyler”, har personen skrivit i anslutning till inlägget, följt av hashtaggen “De älskar sin far”.

Eftersom ingen av deltagarna har nämnt att de skulle vara föräldrar i de första avsnitten av säsongen är det många tittare som nu ifrågasätter processen kring hur programmets deltagare väljs ut.

Hur det går för Tyler och Ashley återstår att se – men redan i trailern för säsong 7 av Love is Blind USA sågs hon tårögt säga:

“Två veckor innan vårt bröllop, det här är något som jag borde ha vetat om”.

Kanske kommer sanningen fram till slut?

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!