Nöje

Amanda Fransson har hittat kärleken i Paradise Hotel – “kom in som joker”

Det har spekulerats i om Amanda Fransson och Isac Ericsson, som både medverkar i årets omgång av Paradise Hotel, är ett par eller inte. Nu bekräftar de för Aftonbladet att de har hittat kärleken i varandra.

Foto: Instagram @isacericssons/@amandafranssoonnn

Både Amanda Fransson och Isac Ericsson medverkar i årets säsong av Paradise hotel. Hon har varit med från första stund och han kom in lite senare, som joker i programmet. Men faktum är att de kände varandra redan innan inspelningen.

Foto: Privat

Föll för utseendet

Även om det bara var en ytlig bekantskap fick de båda snart upp ögonen för varandra, framförallt när det gällde det yttre. “Jag föll inte jättemycket för din personlighet i början” säger Amanda till Isac när de träffar Aftonbladet.

Utseendemässigt var de båda dock betagna av den andra. “Jag tycker att hon är supersnygg, det är ju egentligen det första man ser. Innan man lär känna någon så är det ju utseendet först och hon faller mig väldigt mycket i smaken”, berättar Isac. Amanda hade en likande känsla för Isac. “Jag brukar skämta och säga till min familj att Isac är en sådan där AI-grej man satt ihop. Han är ett genetiskt underverk.”

Fick ta bort inlägg på sociala medier

Paret var ivriga med att visa upp sin kärlek efter inspelningarna av programmet, men fick i samråd med produktionen plocka ner flera inlägg som avslöjade för mycket om relationen. Detta för att tittarna inte skulle spekulera för mycket. Nu är de dock glada över att kunna prata öppet om relationen. “Ingen sa att vi inte fick så det var ju svårt att veta”, säger Isac om inläggen.

@amandafranssoonnn Svarar @Johannes @Isac Ericsson 🫀❤️ #paradisehotelse #ph2024 ♬ originalljud – Amanda Fransson

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!