Nöje

Fansen om Liam Paynes sista video: “Många röda flaggor”

Under onsdagen avled One Direction-sångaren Liam Payne efter att ha fallit från en hotellbalkong i Buenos Aires, Argentina. Nu sprids en video som artisten delade på Snapchat endast timmar innan han dog.

Foto: Shutterstock

I ett numera borttaget klipp som delades på Snapchat samma dag som Liam Payne gick bort säger sångaren att det är en “underbar dag” i Argentina. I videon syns även stjärnans flickvän Kate Cassidy. Paret diskuterar sina planer för dagen, som innefattar hästridning.

“Förstår inte hur han har klarat de senaste åren”

Trots att klippet delades under onsdagen verkar det som att det spelades in några dagar tidigare – enligt Page Six lämnade Cassidy nämligen Argentina förra helgen.

Förutom ovanstående inlägg delade Payne flera bilder på plattformen, där han sa att han och flickvännen njöt av “kvalitetstid” tillsammans, samt att han var glad över att få komma bort ett tag.

På Entertainment Tonights Instagram är det många användare som har reagerat på klippet:

“Så många röda flaggor i en kort video. Må han vila i frid”, skriver en person.

“Jag förstår inte hur han har klarat sig genom livet de senaste åren. En varning till unga kändisar att inte missbruka droger och alkohol, det slutar aldrig väl”, lyder en annan kommentar.

Payne har tidigare berättat att han kämpat med alkoholism. I juli förra året delade han en video på YouTube där han berättade att han hade varit nykter i sex månader.

Liam Payne blev 31 år.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!