Artikeln innehåller annonslänkar
Skönhet

Körsbärens magi – höstens stora parfymtrend

Under hösten har parfymer med doft av körsbär ökat snabbt i popularitet. Vi har sett dem överallt – och börjat känna dofterna på stan! Nedan listar vi ett antal favoriter för dig som vill prova!

Höstens stora dofttrend för tankarna till en förtrollad fruktträdgård! Här finns oväntade noter som tar fram djup och dimension, från den söta och lekfulla aromen av mogna körsbär till inslag av kryddiga blommor och andra spännande kombinationer.

Bland höstens populära körsbärsdofter erbjuds en rik palett av jordiga undertoner och friska citrusnoter. Vare sig du söker en elegant parfym för en utekväll eller en lättare, uppfriskande doft för vardagen, finns något som passar alla!

Låt körsbärens förtrollande doft omfamna dig. Ge dig själv eller någon du älskar en gåva som verkligen förtrollar!

Källa: Glamour

Lost Cherry EdP - Tom Ford KÖP

Lost Cherry EdP - Tom Ford

Läcker. Frestande. Omättlig. Tom Ford Lost Cherry är en fullfärdig resa till det en gång förbjudna; en kontrasterande doft som avslöjar två frestande delar: ett lekfullt, karamellglänsande sken på utsidan och ett härligt, flödande inre.

Pris: 2 370 kronor.

(Rek pris: 2 450 kr)

Finns även hos NK!

KÖP

Nästa bild
Lost Cherry All Over Body Spray - Tom Ford KÖP

Lost Cherry All Over Body Spray - Tom Ford

Fyllig, frestande och omättlig oskuld möter det njutningsfulla i denna doft. Doften inleds av den klassiska perfektionen av exotiskt körsbär. Det saftiga svarta körsbäret har ett moget fruktkött som droppar av körsbärslikör och glimmar av ett frestande inslag av bittermandel.

Pris: 1 100 kronor.

KÖP

Nästa bild
Cherry smoke edp - Tom Ford KÖP

Cherry smoke edp - Tom Ford

Cherry smoke är en kryddig hedonist som leker med eld och sprudlar av mörka körsbär som antänds av förförisk osmanthus och glödande, rökiga träslag. Cherry smoke öppnar upp med den utsökta doften av ScentTrek® med smak av mörka körsbär, förstärkt av exotiska saffransnoter. Väldoftande vit osmanthus utstrålar fasetter av aprikos, oliv och läder medan ett dyrbart ackord av rökt trä frestar med uppvärmd livfullhet och ett sjudande, flammande drag.

Pris: 2 450 kronor.

KÖP

Nästa bild
La Nuit Trésor Intense Edp - Lancome KÖP

La Nuit Trésor Intense Edp - Lancome

La Nuit Trésor Intense är ett förtrollande kärlekselexir. Saftiga, söta körsbär ger en ögonblicklig intensitet. I hjärtnoterna finner du sensuell damaskusros som är hållbart odlad och sveper in doften i en beroendeframkallande slöja.

Pris: 1 149 kronor.

KÖP

Nästa bild
Q By Dolce&Gabbana - Dolce & Gabbana KÖP

Q By Dolce&Gabbana - Dolce & Gabbana

Q by Dolce&Gabbana är en doft med fruktiga och blommiga noter som berikats med en stark, träig bas. Den fräscha smaken av sicilianska citroner i kombination med den kontrasterande, sötsyrliga smaken av körsbär ger parfymen en raffinerad men djärv doft.

Pris: 1 350 kronor.

KÖP

Nästa bild
Aqua Allegoria Flora Cherrysia  Edt - Guerlain KÖP

Aqua Allegoria Flora Cherrysia Edt - Guerlain

Ett ackord av körsbärsblomma slöjas med fruktiga noter av nashi och vattenmelon på en träig bakgrund som är fint pudrad av en not av viol.

Pris: 1 299 kronor.

KÖP

Nästa bild
Very Good Girl Glam Edp - Carolina Herrera KÖP

Very Good Girl Glam Edp - Carolina Herrera

Very Good Girl är en fantastisk och orädd omtolkning av den ikoniska Good Girl-doften som kommer att gå rakt in i ditt hjärta med sin förföriska rosendoft och glödande design.

Pris: 949 kronor.

KÖP

Nästa bild
Black Opium Over Red Edp - Yves Saint Laurent KÖP

Black Opium Over Red Edp - Yves Saint Laurent

Ett sökande efter den experimentella njutningen, otroligt omvälvande, mycket konstnärligt och överdrivet väldoftande. Ett klimax i äkta eufori.

Pris: 1 049 kronor.

KÖP

Nästa bild
Rouge smoking - BDK Parfums KÖP

Rouge smoking - BDK Parfums

Rouge Smoking är inspirerad av Pigalle-distriktet och blandar sötma och livfullhet. En kryddig toppnot av rosépeppar ställs mot fräschören från bergamott. Körsbärskärnan ackompanjeras av svart vanilj absolut, tonkaböna och vit mysk. Fruktig, ambulerande och kryddig. Rekommenderas för dig som söker en parfym med bärnsten och mysk.

Pris: 2 190 kronor.

KÖP

Nästa bild
Lovefest Burning Cherry | 48 Edp - Kayali KÖP

Lovefest Burning Cherry | 48 Edp - Kayali

Den lockande kontrasten av saftiga brinnande körsbär och hallon tillsammans med söt karamelliserad pralin mot de rökiga, jordnära noterna av palo santo, guaiac trä och patchouli gör detta till en verkligt hypnotisk och euforisk doft.

Pris: 1 429 kronor.

KÖP

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!