instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
creative

23 hundvänliga restauranger i Stockholm

Av:

När jag precis skaffat Otto (hund, inte pojkvän) vände jag mig till Google för att få svar på frågan ”hund, restaurang, Stockholm?”. En helt ny värld öppnade sig för mig, en som dessvärre främst befolkades av användarovänliga hemsidor, skapade på fel sida om 2000- talet, med förslag på med specifika hundcaféer vilket inte riktigt är min grej. Jag ville ju gå på vanliga ställen som jag skulle ha hängt på även utan fyrfoting. Så jag gjorde det enda en kan göra i ett sånt läge, jag gnällde oavbrutet tills mina kompisar tröttnade och frågade varför jag inte bara skrev en själv. Sagt och gjort, här kommer den.

Det här är bara de ställen där jag brukar hänga med Otto och eftersom jag bor kring Zinkensdamm och jobbar på Östermalm är de flesta restauranger koncentrerade just i dessa områden. Jag är ganska säker på att det finns tusen till som jag inte vet om, missat eller glömt bort, men det blir ju lätt att en går till samma gamla vanliga pga extremt dåligt humör vid hunger och noll självkännedom om när en egentligen börjar bli hungrig. Mitt bästa tips annars är att bara dyka upp med hunden och hoppas på det bästa. Förvånansvärt många ställen tillåter håriga vänner och de blir fler för varje år. Enjoy.



 

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår