Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Creative

Naelia Salas Amnér: ”Jag vill få fram kvinnors power genom mina bilder”

Naelia Salas Amnér 1
Naelia Salas Amnér är fotograf i Barcelona. Creative har grabbat tag i henne för att få några fototips och höra mer om hennes relation till fotografi.

Hej Naelia! Hur kommer det sig att du började fotografera?
Jag började efter en resa till Sydamerika. Alla andra hade stora fina kameror och fick så fina semesterbilder så efter resan bestämde jag mig för att jag också skulle köpa en systemkamera. Och så gjorde jag det, och nu sitter jag här.
Jag har gått två kurser på Fotografiska för att lära mig hur man sätter på och av en kamera men sen har jag fotat på och lärt mig själv.
 
Naelia Salas Amnér 2
Kan du dela med dig av dina tre bästa fototips?
Fota, fota, fota. Räknas det som 3? Jag har verkligen märkt att ju mer man fotar och experimenterar desto mer lär man sig. De flesta fotar ju med en digitalkamera och då kan man bränna av hur många bilder som helst. Försök hitta några fotokompisar som man kan diskutera bild med också! Det lär man sig väldigt mycket på.
 
Tackar! Vem är din drömmodell?
Åh va svårt! Det finns så mycket ”vanliga” vackra människor överallt som jag kanske hellre fotar än en känd modell. Men jag har en liten girl crush på Yvonne Logan. Skulle vara kul att fota henne!
 
Naelia Salas Amnér 3
Och din drömlocation?
För tillfället är det Island, men det här ändrar sig varje dag i stort sett. Jag har länge velat fota i öknen eller djupt inne i djungeln.
 
Hur skiljer sig fotoscenen i Spanien mot fotoscenen i Sverige?
I Barcelona finns det så många unga fotografer och dem flesta är väldigt öppna och villiga att hjälpa varandra och lära sig av varandra. I Sverige kan det kännas lite mer kallt och alla kör var för sig, men det är ju en hård bransch med mycket konkurrens så det kanske också är förståeligt. Men jag har aldrig jobbat med foto i Sverige så det är svårt att säga.
 
Naelia Salas Amnér 3
Vad vill du uppnå med dina fotografier?
Jag vill få fram kvinnors styrka och power genom mina bilder. Jag älskar att ta porträtt och få människor att känna sig vackra, vare sig man är modell eller inte.
 
Naelias hemsida: www.naeliasalas.com

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!