Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Hälsa

4 appar som kan hjälpa dig att förstå och lindra din ångest

Idag finns det många olika appar som kan hjälpa dig att få koll på ditt liv, men det finns också dem som kan hjälpa dig med ditt välmående. Det finns flera appar som kan få dig att både lindra och förstå din ångest.

Foto: Unsplash

Det finns nog ingen app som kan få bort din ångest helt och hållet. Men det finns flera appar som är gjorda för att de ska lindra din ångest för stunden och få dig att förstå när du får ångest och varför. Små hjälpmedel som kan lära dig ta kontroll över ditt mående och lugna dig när ångesten kommer krypande.

What’s Up

What’s Up

Den här appen tar upp både stress och ångest och anpassar sig efter dig. Den använder tekniker från den kognitiv beteendeterapin och fokuserar på dina personliga behov. Här i appen hittar du också andningsövningar och andra hjälpmedel du kan ta till när ångesten gör sig påmind.
I appen kan du också skriva in när du får negativa tankar och händelser för att du ska kunna se ett mönster och förstå när din ångest triggas.

Ladda hem den här. 

Nästa bild
Headspace

Headspace

Här en meditationsapp som hjälper dig att varva ner och hitta lugnet. Här kan du också lära dig grunderna till meditation och kan prova en kurs som hjälper dig med ditt psykiska tillstånd. Välj på olika program, mellan 5 och 15 minuter. Ett enkelt sätt att få meditation in i din vardag.

Ladda hem appen här.

Nästa bild
Worry Watch

Worry Watch

Här en app som lär dig att förstå din ångest och när du får den. Här skriver du in alla gånger du oroar dig över någonting och när du får ångest. Appen visar dig då ditt ångestmönster och lär dig känna ingen dina ångestfyllda tankar och hur du ska hantera dem.

Här laddar du ner den.

Nästa bild
Pzizz

Pzizz

En app som hjälper dig att somna om du tycker att dina tankar stoppar dig från en god nattsömn. Här ställer du in de ljud som lugnar dig och som får dig att slappna av och sedan somna.

Här laddar du ner den.

Nästa bild
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!