instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
halsa

8 bästa julborden i Stockholm 2017 – för dig som är vegetarian och vegan!

Av:

Säg “klassiska svenska julrätter” och du får en lista på skinkor, korvar, sill, köttbullar och syltor. Men trots att traditionen är starkt förknippad med kött- och fiskhållet så går det självklart att göra massor av gröna rätter med julsmaker så att även du som är vegetarian kan njuta av ett riktigt bra julbord. Här har vi listat åtta restauranger i Stockholm som antingen serverar helvegetariskt eller som har ett stort utbud av vegorätter bland den mer klassiska julmaten.

Foto: Koloni.se

Det är hög tid att boka årets julbord! Samla din partner och vänner, familjen eller kollegorna och sikta på en servering med många gröna alternativ. Finns det något mysigare än att gå runt bland bufféfaten med tallriken i högsta hugg till tonerna av julmusik (och kanske en sprakande brasa)? I bildspelet har vi listat våra åtta favoriter bland Stockholms julbordsrestauranger som har valt att satsa på massor av vegetariska och veganska julrätter. Fräscht, gott och lika stämningsfullt som de mer traditionella alternativen.

Fler vegotips: Här hittar du den bästa vegetariska brunchen i Stockholm

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår