Artikeln innehåller annonslänkar
Hälsa

9 saker du alltid borde ha i träningsväskan

Förutom träningskläder och skor finns det flera viktiga saker alla borde ha i sin träningsväska. Din träningsväska bör alltid vara förberedd för alla situationer och därför har Metro Mode listat nio saker du alltid ska ha i väskan.

Foto: @saktidin@meg.boggs

1.Vattenflaska
Det absolut viktigaste att ha i din träningsväska är en vattenflaska. Även om det känns ganska självklart så kan den lätt glömmas bort. Så se alltid till att den ligger i väskan!

2. Handduk
Handduk är också en ganska självklar sak att ha i träningsväska – men ack så lätt att glömma, har vi många gånger insett när vi genomfört ett svettigt pass på morgonen innan jobbet eller på lunchen. En liten handduk är dessutom perfekt för att ha med sig in i gymmet och torka av sig med under träningspasset.

3. Strumpor
Våra strumpor är ju inte direkt jättefräscha efter vi tränat och om vi inte byter strumpor efter träningen finns det en stor risk att lukten även fastnar i skorna vi byter till. Så ett par extra strumpor är ett måste att ha i väskan.

4. Skavsårsplåster
Varma och svettiga fötter har en förmåga att svälla och har man lite trånga träningsskor får man lätt skavsår. Då är den bästa räddningen att alltid ha skavsårsplåster i väskan.

5. Hörlurar
Hörlurar är ett måste för många av oss under ett träningspass. Se till att alltid ha ett par extra hörlurar som i din träningsväska – på så sätt kommer du aldrig behöva träna utan.

6. Hårsnoddar
Att träna med håret utsläppt kan kännas befriande – till en början – så för att undvika att ha håret i vägen är det bra att alltid ha några hårsnoddar liggande i träningsväskan.

7. Torrschampo
Torrshampo är din räddning om du inte hinner eller orkar tvätta håret efter ditt träningspass. Se till och alltid ha en flaska i väskan. Glöm inte heller duschtvålen!

8. Deodorant
Deodorant är din bästa vän i träningsväskan – om du inte ska hem och duscha direkt efter passet, såklart.

9. Något att äta
Sista men inte minst är det alltid bra att ha en energibar, frukt eller liknande i väskan som du kan äta innan eller efter träning om du behöver lite energi.

Vikbar väska - Arket KÖP

Vikbar väska - Arket

Pris: 390 kronor.

KÖP

Nästa bild
Väska - Day Et KÖP

Väska - Day Et

Pris: 449 kronor.

KÖP

Nästa bild
Träningsväska - COS KÖP

Träningsväska - COS

Pris: 690 kronor.

KÖP

Nästa bild
Tränigsväska - Röhnisch KÖP

Tränigsväska - Röhnisch

Pris: 499 kronor.

KÖP

Nästa bild
Vattenflaska - Eva Solo KÖP

Vattenflaska - Eva Solo

Pris: 299 kronor.

KÖP

Nästa bild
Vattenflaska - Women + Waves x H&M KÖP

Vattenflaska - Women + Waves x H&M

Pris: 149 kronor.

KÖP

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!