Hälsa

Bianca Ingrosso om hälsoproblemen: Har så ont att jag knappt kan stå rakt

De magproblem som Bianca Ingrosso har lidit av i ett antal år är nu så allvarliga att hon har svårt för att stå rakt på morgonen. “Det är som att mina tarmar ska explodera”, säger hon.

Foto: Instagram @biancaingrosso

Influencern, tv-personligheten och entreprenören Bianca Ingrosso har varit öppen med att hon lidit av magproblem under en längre tid.

“Kan typ inte äta någonting”

Redan 2019 berättade Ingrosso i en video att hon genom en hälsokontroll hade fått reda på att hon bör undvika en rad olika livsmedel:

“Som jag pratade om i den här vloggen så har jag ju ganska mycket problem med mage och tarmar. Jag har gjort en hälsokontroll och då berättade de för mig att jag typ inte kan äta någonting”, säger Ingrosso och fortsätter:

“Min mage har svårt att ta upp kyckling, laktos, avokado, bönor, vitlök, nötter, banan, paprika, ägg, apelsin, ananas, broccoli, havre, råg… så det här är typ bara saker jag äter.”

“Enorma smärtor”

Men trots att Ingrosso numera utesluter livsmedel som kan vara triggande ur sin kost så kvarstår problemen.

Hänt rapporterar att Ingrosso häromdagen berättade att magsmärtorna har blivit en del av hennes vardag:

“Jag är så jävla trött på att ha enorma smärtor i hela magen varje dag. Senaste månaderna har jag haft dagliga problem men de senaste veckorna är det som att mina tarmar ska explodera”, säger hon i en story på Instagram.

Ingrosso misstänker att det kan vara stress som är den bakomliggande orsaken till problemen:

“Har så ont på morgnarna att jag knappt kan stå rakt, känns som jag ska spy och måste stanna upp för att andas igenom smärtorna. Jag har försökt att utesluta all typ av kost för IBS, gluten & laktos men inget hjälper. Undrar om det är stressmage kanske?”

Källa: Hänt

Foto: Instagram @biancaingrosso

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!